Friday, November 7, 2008

شورای اکس مسلم در سوئد برگزار میکند:برای آزادی بیان و علیه اسلام سیاسی

شورای اکس مسلم در سوئد برگزار میکند:
برای آزادی بیان و علیه اسلام سیاسی

سخنرانان کنفرانس:
مینا احدی سخنگوی سازمان “علیه تبعیض” و شورای اکس مسلم آلمان، مسول كميته بين المللي عليه اعدام
مریم نمازی سخنگوی سازمان “علیه تبعیض” ، مسول اکس مسلم بریتانیا، مسئول تلویزیون انترناسیونال- بخش انگلیسی، عضو سردبیری WPI briefing.
لارش ویلکس هنرمند و کاریکاتوریست مشهور، اینگوار اکلند مسئول اومانیستهای سوئد، ربکا هی بینت ازسازمان اومانیستهای سوئد، جنس گنمن نویسنده موزیکال "سیاه مثل گناه"
لارس ویلکس هنرمند و طراح کاریکاتورهای محمد فیلم موزیکالش در مورد زندگی محمد را برای اولین بار به نمایش می گذارد
مجریان پانل بحث و گفتگو: افسانه وحدت، مسئول اکس مسلم در سوئد
الیس ولنر ، از اعضای سازمان اومانیستها در استکهلم

۲۲ نوامبر ۲۰۰۸ ساعت ۱۲ الی ۱۶
در سالن Z در ABF استکهلم ورودی: ۵۰ کرون
تلفن تماس: ۰۰۴۶۷۰۲۴۶۸۴۵۴

Wednesday, October 22, 2008

سوسیالسیم و سکولاریسم در مقابل جنبش اسلامی

مصاحبه‌ی با مریم نمازی در باره کنفرانس بزرگ "اسلام سیاسی، قانون شریعه و جامعه مدنی"

انترناسیونال: شورای اکس‌مسلم در بریتانیا اولین کنفرانس بین‌المللی تمام‌ روز خود را در جمعه ۱۰ اکتبر ۲۰۰۸ راجع به اسلام سیاسی، قانون شریعه و جامعه‌ی مدنی برگزار کرد. کنفرانس چطور پیش رفت؟
مریم نمازی: این کنفرانس موفقیتی بزرگ بود. نزدیک به ۳۰۰ نفر به کنفرانس آمدند تا راجع به مسائل مختلفی بحث کنند؛ ارتداد، آزادی نقد و محکومیت مذهب، قانون شریعه و جامعه‌ی مدنی و اعتقاد به آفرینش و مدارس مذاهب مختلف و آموزش مذهبی. کنفرانس در روز بین‌المللی علیه مجازات اعدام انجام می‌شد و یادآور روشنی از افراد بسیاری بود که در کشورهایی که قانون اسلامی دارند به جرم ارتداد کشته شدند یا مواجه با اعدام هستند.

فریبرز پویا (رئیس انجمن سکولار ایران) کنفرانس را افتتاح کرد و پس از خوشامدگویی و فیلمی به نام "شکستن تابو" از پتی دبونیتاس، من سخنرانی افتتاحیه را ایراد کردم. در سخنرانی من از این گفتم که جنبس اسلام سیاسی چگونه از زبان حقوق و ضدنژادپرستی خطاب به غربی‌ها استفاده می‌کند تا بتواند امر خودش را پیش ببرد؛ آن‌ها بلدند چگونه خود را خوب جلوه دهند اما خودشان، دادگاه‌هایشان، مدارس‌شان و رهبران‌شان چیزی نیستند مگر دنبالچه‌ی دولت‌های اسلامی. من در ادامه صحبت‌هایم هم راست‌گرایان و هم چپ ناسیونالیست اروپا را نقد کردم. در سخنرانی، گفتم:‌ "البته راست اروپا می‌خواهد ما باور کنیم این مختصِ اسلام است؛ اما در بنیاد چنین نیست. در حالیکه هر مذهبی که قدرت سیاسی داشته باشد همین کار را کرده و همین کار را می‌کند. اگر مسیحیت امروز قابل تحمل‌تر به نظر می‌رسد این تنها به این خاطر است که دوره‌ی روشنگری را از سر گذرانده. می‌خواهند ما باور کنیم که سکولاریسم و آتئیسم دلیل عروج اسلام سیاسی است چون می‌گویند که ما داریم سنت‌های یهودی مسیحیِ اروپا را زیر سوال می‌بریم. اما در واقعیت ارزش‌های اجتماعی پیشرو امروز نتیجه‌ی نبردهایی سخت است – که اغلب دقیقا علیه همان سنت‌های مذهبی بوده که آن‌ها عزیز نگاه می‌دارند. می‌خواهند ما باور کنیم که باید جلوی مسلمان‌ها را بگیریم تا اروپا را اسلامی نکنند. می‌خواهند به ما بقبولاند که مسلمانان و کسانی که این نام را بهشان نسبت می‌دهند دقیقا همان اسلام‌گرایان و جنبش اسلام سیاسی هستند. واقعیت اینست که بسیاری از میلیون‌ها نفری که به خارج از کشور می‌گریزند اولین قربانیان و خط اول مقاومت علیه این جنبش هستند. می‌خواهند به ما بقبولانند که داریم برای ارزش‌های غربی می‌جنگیم در حالی که این‌ها ارزش‌های جهانشمول هستند. به هر جای ایران که بروید، ارزش‌های روشنگرانه‌ ای را می‌بینید که از دورترین تصورات‌تان هم فراتر است. می‌خواهند به ما بقبولانند که راه‌حل در مقابل اسلام‌‌گرایی راه‌حل نظامی است با این‌که "دخالت‌‌"هایشان در عراق، فلسطین و افغانستان فقط به تقویت این جنبش انجامیده. اما چپ ناسیونالیستِ اروپایی هم چیزی بهتر از این نیست. وقتی کار به حقوق در قوانین اسلامی می‌رسد این‌ها همیشه مبصر می‌شوند. این‌ها جنبشی ضداستعماری هستند و چشم‌اندازشان با طبقات حاکم باصطلاح جهانِ‌ سوم تطابق می‌کند. آن‌ها طرفدار "مستعمره‌ها" هستند، حالا هر اتفاقی که می‌خواهد در آن‌ها بیافتد. و درک آن‌ها از "مستعمره‌ها" اروپامحور، ارباب‌منشانه و نژادپرستانه است. می‌خواهند ما بپذیریم مردم در این کشورها با رژیم‌هایی که علیه‌شان مبارزه می‌کنند یکی هستند. حتی ضدامپریالیسمشان هم پوچ است؛ نمی‌خواهند کمی عمیق شوند و ببیند چگونه اسلام سیاسی بخش دائمی نظم نوین جهانی است.

همانطور که گفتم عجیب نیست که افراد بسیاری در سراسر جهان می‌خواستند در این کنفرانس شرکت کنند و بفهمند ما چه داریم که بگوییم. ما حتی درخواست شرکت در این‌جا از افغانستان و پاکستان را داشتیم گرچه آن‌ها به دلایل دیگر نتوانستند بیایند. "

بعد از سخنرانی افتتاحیه‌ی من، اولین مبحث با نام "قوانین ارتداد و آزادی محکوم کردن و انتقاد از مذهب" به مدیریت کاسپار ملویل، سردبیر مجله‌ی "نیو اومانیست" (۱)، آغاز شد. این افراد در این بحث شرکت داشتند:‌ مینا احدی (رئیس شورای اکس مسلم در آلمان)، ای.سی گری‌لینگ (فیلسوف و نویسنده)، احسان جامی (رئیس سابق شورای اکس مسلم در هلند)، فریبرز پویا، هان استینسون (رئیس اجرایی انجمن اومانیست بریتانیا) و ابن وراق (نویسنده). آن‌ها به آزادی فوری تمام کسانی که به جرم "ارتداد" زندانی شدندٰ، لغو مجازات اعدام و لغو قوانینی که علیه حق و آزادی محکومیت و انتقاد اسلام است، فراخوان دادند.

پس از صرف نهار نیک دودی با اجرای نمایش کمدی در نقد مذهب همه را سرگرم کرد. یکی از حرف‌های او این بود: "مذهب یه جورایی مثل یه سگ گنده می‌مونه؛ اگه مال تو باشه دوسش داری و بهت آرامش می‌ده اما بقیه‌رو می‌ترسونه و حداقل کاری که می‌شه کرد اینه که از بچه‌ها دورش کنی".

سپس مبحث دوم با عنوان "قانون شریعه و حقوق شهروندی" آغاز شد. آندرو کاپسون (مدیر بخش آموزش و روابط عمومی انجمن اومانیست بریتانیا) مدیر این بحث بود؛ در این بحث این افراد شرکت داشتند: مهین علیپور (رئیس شوراهای اکس مسلم در اسکاندیناوی)، روی براون (نماینده‌ی اتحادیه‌ی بین‌المللی اومانیست‌ها و اخلاق‌گرایان در شورای حقوق بشر سازمان ملل)،‌ یوهان هاری (روزنامه‌نگار)، ابن وراق و خودِ من. در پایان حضار با اشتیاق از این قطع‌نامه حمایت کردند:‌ "این کنفرانس به دولت‌های بریتانیا و اروپا فراخوان می‌دهد که استفاده و اعمال قانون شریعه، که علیه زنان و کودکان به طور مشخص تبعیض قائل است، را متوقف کنند و حقوق شهروندی برابر و بدون‌شرط را برای همه تضمین کنند". مخاطبین سپس به تماشای نسخه‌ی بازسازی شده‌ی فیلم گیرت ویلدرز، سیاستمدار هلندی راست‌گرا، نشستند که "بازسازی فتنه" نام دارد و رضا مرادی آن را ساخته است. پس از استراحت، ریچارد داوکینز (دانشمند، نویسنده) به نقد "اطلس آفرینش" هارون یحیی پرداخت که بخاطر آن سایت او را در ترکیه ممنوع کرده‌اند. پس از آن نوبت سوال‌ها و جواب‌های مخاطبین بود.

سپس مبحث سوم با عنوان "تئوری آفرینش، آموزش مذهبی و مدارسِ مذاهب"‌ آغاز شد که مدیر آن، کیت پورتئوس وود (مدیر اجرای انجمن سراسری سکولار) بود. این افراد در این مبحث شرکت کردند: ریچارد داوکینز، تری ساندرسون (رئیس انجمن سراسری سکولار)، جوآن اسمیت (روزنامه‌نگار و فعال)، بهرام سروش (روابط عمومی کمیته‌ی همبستگی کارگری) و حمید تقوایی (لیدر حزب کمونیست کارگری ایران). سپس من در سخنرانی اختتامیه از شرکت‌کنندگان خواستم تا حول ۸ مارس، روز جهانی زن، متحد شوند و علیه قانون شریعه و اسلام سیاسی بایستند.

در تمام روز من، بهرام سروش، فریبرز پویا و سهیلا شریفی با رسانه‌ها صحبت کردیم از جمله بی بی سی، تلویزیون العربیه، تلویزیون دولتی ایتالیا، وال استریت ژورنال، سی.ان.اس نیوز، گاردین و غیره. فیلم و عکس‌های کنفرانس به همراه پوشش رسانه‌‌ای آن در وب‌سایت اکس‌مسلمِ بریتانیا موجود است که این را مدیون رضا مرادی هستیم. (فیلم‌ها:
http://www.ex-muslim.org.uk/eng/pressreleases/press-pages/Video-Conference-Report-October10-2008.htm و عکس‌ها: http://www.ex-muslim.org.uk/eng/pressreleases/press-pages/Picture-Conference-Report-October10-2008.htm) به غیر از رضا، فریبرز و بهرام، جلیل جلیلی و کیوان جاوید هم نقش مهمی در سازمان‌دهی کنفرانس و در طول روز داشتند.

انترناسیونال: آیا به هدف‌تان رسیدید؟
مریم نمازی: بله فکر می‌کنم رسیدیم. منظورم این است که می‌خواستیم به مردم بگوییم که باید مقابل اسلام سیاسی بایستند اما این هم کافی نیست. اگر مخالف آن هستید چون می‌خواهید جلوی مهاجرت را بگیرید یا چون می‌خواهید از ارزش‌های "غربی خودتان" در مقابل کسانی دفاع کنید که به نظرتان "متفاوتند و حتی لایق قانون شریعه هستند" و از ایران و سایر نقاط می‌آیند، این دیگر از نقطه نظر انسانی بی معناست. نقد اسلام به عنوان پرچم جنبشی سیاسی مهم است اما فقط به این شرط که به همراه نقد کلی به مذهب و دسترسی‌اش به قدرت سیاسی باشد. در ضمن دلیل انتقاد هم مهم است. اگر هدف دفاع از انسان، مقدس شمردن انسان و پیشرفت وضع انسانیت نباشد – من که شخصا نمی‌فهمم معنای آن چیست.

انترناسیونال: مجموعه افراد مختلفی برای صحبت در این کنفرانس دعوت شدند از ریچارد داوکینز، آتئیست مشهور، تا حمید تقوایی، لیدر حزب کمونیست کارگری ایران. وقتی راجع به شرکت‌کنندگان تصمیم می‌گرفتید هدف‌تان چه بود؟

مریم نمازی: می‌خواستم در واقع به مردم بگویم که جور دیگری هم می‌شود به اوضاع نگاه کرد. رسانه‌های اصلی یا راست‌گرایان را نشان می‌دهند که ضدانسانی و ضدمهاجر هستند و یا چپ ناسیونالیستی اروپا که حامی اسلام سیاسی است. عموم مردم کلافه‌اند چون به پاسخ کاملی نیاز دارند اما آن را نه از هیچ‌کدام از این دو طرف می‌گیرند و نه از سیاست‌های دول غرب که مماشات و نسبیت فرهنگی است.

چیزی که در پاسخ‌های مردم برای من از همه جالب‌تر بود احترامی بود که به کسانی می‌گذاشتند که آنها کمونیست‌های ایرانی می‌نامیدند. همه از نقش محوری کمونیسم کارگری باخبر بودند و آن را می‌شناختند. در واقع انسانیتِ عمیقِ کمونیسم کارگری به قدری از آن‌چه مردم به آن عادت دارند متفاوت است که تمایزش در تمام کارهای ما به سرعت نمایان می‌شود – از حقوق پناهنده‌ها و حقوق زنان تا شورای اکس‌مسلم.

در پایان اسلام سیاسی برای مردم مهم است چون بر زندگی‌شان، حقوق‌شان و آزادی‌هایشان تاثیر می‌گذارد. و به همین علت تنها جنبشی که مردم را مقدم میداند می‌تواند نیروی لازم برای متوقف کردن اسلام سیاسی را بسیج کند. من قاطعانه باور دارم که ما نماینده‌ی اکثریتیم و کنفرانس‌های پراهمیتی مثل این به ما امکان می‌دهد که در مقیاس وسیع انسانها را مخاطب قرار دهیم که در حالت معمولی نمیتوانستیم.

انترناسیونال: این کنفرانس چگونه به تلاش ما برای مقابله با رژیم اسلامی در ایران و ایجاد همبستگی با مردم ایران کمک می‌کند؟

مریم نمازی: به نظرم وقتی کمک خیلی اساسی می‌کند که می‌گوید جنبشی داریم که می‌گوید مردم در ایران در خط نبرد مبارزه با اسلام سیاسی هستند و خواسته‌های مردم در اینجا جهان‌شمول است و نه غربی. این‌گونه است که مردم اینجا در غرب می‌فهمند که چقدر به مردم ایران و عراق و افغانستان و یا پناهندگان و پناهجویان ایرانی و غیره نزدیکند و اینگونه احساس واقعی نزدیکی و همبستگی با آن‌ها می‌کنند. بنظرم این نوع تلاش‌ها در ساختن جنبش همسبتگی برای پشتیبانی از مردم ایران در کار سرنگونی رژیم اسلامی حیاتی است.

اصلِ این مصاحبه به زبان انگلیسی انجام شده است و بابک کسرایی آن را به فارسی ترجمه کرده است.*

"پیروزیی شادمانه تر"! کنفرانس بزرگ ده اکتبر از نگاه نویسنده گاردین

یادتان باشد دو هفته قبل با مریم نمازی در باره برگزاری کنفرانس 10 اکتبر در لندن گفتگو کردیم. حالا باید به مریم نمازی و همه کسانی که برای برپایی این کنفرانس زحمت کشیدند صمیمانه تبریک و خسته نباشید بگوییم. این کنفرانس یک موفقیت بزرگ نه فقط برای همه ما که پیشروی مبارزه با مذهب در ابعاد انگلیس و اروپا بود. این را یادداشت های ریچارد داوکینز در وب سایت شخصی اش و همینطور نوشته ای از گاردین که بابک کسرایی ترجمه کرده و در ادامه خواهد آمد منعکس میکند. عکس ها و فایل های ویدئویی تمام کنفرانس در سایت اکس مسلم انگلیس هست. حتما نگاه کنید. آیا کسی میداند آخرین باری که 200 – 300 نفر از متفکران و روشنفکران و فعالین سرشناس در لندن جمع شده اند و چنین رادیکال و سازش ناپذیر علیه مذهب، علیه قوانین مذهبی، علیه مدارس مذهبی، در محکومیت الصاق هرگونه هویت مذهبی به کودکان، در محکوم کردن خصلت زن ستیزانه و ضد بشری مذهب و غیره حرف زده اند، کی بود؟ قطعا در این سالهای سیاه و طولانی نظم نوین جهانی و جولان دادن پست مدرنیسم و تروریسم دولتی غرب و ترویسم اسلامی چنین اتفاقی نیفتاده است. بویژه که در مرکز این نقد ریشه ای و صریح از مذهب، اسلام قرار داشت که سلاح ترور و مرگ را برای حفاظت از الله و قرآنش برافراشته و علاوه بر مماشات دول غربی و پول جمهوری اسلامی و عربستان و غیره حمایت برخی چپ های مالیخولیایی را هم دارد. برای ما که به جنگیدن با اسلام سیاسی عادت داریم شاید عظمت کنفرانس 10 اکتبر هنوز زیاد محسوس نباشد، اما برای ستون نویس گاردین پدیده ای "نادر" و "شورانگیز" و "پیروزمند" است. در مورد اهمیت و اثرات این کنفرانس باید بیشتر نوشت. فعلا به نگاه "ای. سی گری لینک" در گاردین توجه کنید.

آزاد برای اندیشیدن
ای.سی گری لینگ
گاردین، 16 اکتبر 2008

ترجمه‌ی بابک کسرایی

جمعه‌ی گذشته، 10 اکتبر، (که روز جهانی علیه مجازات اعدام بود) از امتیاز نادری برخوردار شدم و در تجمعی از اشخاصی شجاع و بااصول شرکت کردم که در چند کشور در سراسر دنیا می‌توانند بخاطر باور و یا بی باوریشان به مجازات مرگ محکوم شوند. این کنفرانسی بود که شورای اکس‌مسلم‌های بریتانیا سازمان داده بود و موضوعِ بحث، ارتداد – "جرمی" که تمام اعضای شورا مرتکب شده‌اند – و مسائل مربوط به آن در مورد جایگاه مذهب و اندیشه‌ی آزاد در جامعه‌ی مدنی بود.

اعضای شورای اکس‌مسلم‌ها فکر خود را کرده‌اند و مذهبی را که در کودکی به خوردشان داده‌ بودند کنار گذاشته‌اند (ویژگی غالب دستیابی به خرد در بزرگسالان) اما در این مورد، آن مذهب اسلام است که مجازات ارتداد را اعدام می‌داند.

در این فکرم که از کسانی که این مطلب را می‌خوانند چند نفر در جمعی نشسته‌اند که بسیاری از آن‌ها به مرگ تهدید شده‌اند چون برای خودشان فکر می‌کنند و راهی انتخاب کرده‌اند که نه فقط از نظر شخصی خطرناک است بلکه برای خانواده و جوامع‌شان نیز پر از مشقت است – و این کار را بخاطر اصولی انجام داده‌اند که عاقلانه انتخاب کرده‌اند. تجربه‌ای است تکان‌دهنده. در مذاکرات نسبتا صلح‌آمیز و بامدارای غربی ما اختلاف بر اصول کمتر تا پای قتل می‌کشد؛ و به همین خاطر است که بعضی‌ها نمی‌توانند بفهمند تجمع جمعه‌ی گذشته چه اهمیتی دارد.

پیغام نمادین کنفرانس بینظیر بود؛ مفهوم مباحثات جذاب و مهم بود. موضوع بر سر ماهیت ارتداد، آزادی انتخاب در داشتن مذهب و انتقاد از مذهب بود؛ و این مسئله که آیا باید قانونی یکسان برای همه داشته باشیم یا اقلیت مسلمان بریتانیا باید بتواند قانون شریعه را در مورد خودش بکار ببندد؛ و البته مسئله‌ی مدارسِ مذاهب، آموزش مذهبی و تئوری آفرینش. این موضوعات همه به جایگاه فرد در جامعه‌ی مدنی برمی‌گیردند و این موضوع که آموزه‌های مذهبی باید بتوانند خود را بر کسانی که چنین نمی‌خواهند یا مثل کودکان قدرتی در مقابله با آن ندارند، تحمیل کنند یا نه.

کنفرانس را رئیس انجمن سکولار ایران، فریبرز پویا، افتتاح کرد و مریم نمازی، سخنگوی فوق‌العاده و شجاع شورای اکس‌ مسلم‌های بریتانیا سخنرانی افتتاحیه را ایراد کرد. مریم به اسلامیسم – اسلام‌ سیاسی – حمله کرد و گفت که این جریان، عاملِ دولت‌های اسلامی است و می‌تواند تاثیرات بسیاری بر زندگی، حقوق و آزادی‌های افراد بگذارد در حالی که بسیاری از این افراد کشورهای خود را دقیقا به این خاطر ترک کرده‌اند که از دست جو سرکوب‌گر سیاسی و اجتماعی آن بگریزند – کشورهایی که "پلیس اخلاقی" دارند و مجازات اعدام را از جمله برای هم‌جنس‌گرایان،‌ عشاقی که بیرون ازدواج رابطه‌ی جنسی دارند و کسانی که مذهب را زیر پا می‌گذارند،‌ اعمال می‌کنند.

یک موضوع نارضایتی بسیاری این است که آن‌ها را جز "جامعه‌ی مسلمان" حساب می‌کنند که سخنگویان خودگمارده‌اش بیشتر نماینده‌ی همان دولت‌های اسلامی هستند که بسیاری از "جامعه‌ی مسلمان" از آن‌ها گریخته‌اند: و به این خاطر است که شورای اکس مسلم‌ها (مسلمانانِ سابق) این نام را بر خود گذاشته است. تا بر این نکته تایید کند که همه‌‌ی کسانی را که در جامعه‌ی مسلمان به دنیا آمده‌اند نباید تا ابد به عضویت همگونِ چنین جامعه‌ای محکوم کرد. دلیل دیگر تشویق بسیاری از "مرتدین" پنهان در جامعه است که زندگی و کمک در هنگام سختی، بیرون این جامعه هم موجود است.

از جمله سخنرانان می‌توان به ابن وراق، جوآن اسمیت، ریچارد داوکینز و مینا احدی،‌ بنیانگذار شورای اکس مسلم‌های آلمان،‌ اشاره کرد. مینا همانند مریم نمازی زنی فوق‌العاده و قابل تحسین است. این واقعیت که زنان پیشگامِ این جنبش‌های بسیار مهم و شجاعانه شده‌اند خود از واقعیتی دیگر خبر می‌دهد: از افسانه‌ی لیسیستراتا تا جنبش صلح زنان در ایرلند شمالی علیرغم تمام موانع و تعصباتی که زنان تاریخا با آن مواجه بوده‌اند، آنان رهبران و نمونه‌هایی بوده‌اند که مخالفین خود را شرمگین ساخته‌اند.

این کنفرانس مورد حمایت انجمن سراسری سکولار و انجمن اومانیست بریتانیا هم بود و در نتیجه چندین و چند اکس‌مسلمِ حاضر از حمایت بیش از 200 نفر دیگر هم برخوردار بودند که به حق افراد برای اندیشیدن معتقد هستند و به مردم همچون افراد انسانی برخورد می‌کنند و نه فقط صاحبان برچسب‌های هویتی غالبی که سنت و مذهب به پیشانی‌شان چسبانده است. یکی از دوستانم که قاضی دادگاه سلطنتی است یکبار به من گفت که وقتی می‌بیند عضوی از هیئت منصفه خود حرفش را می‌زند و بر انجیل قصم نمی‌خورد همیشه خشنود می‌شود چون نشان از استقلال و بلوغ ذهنی می‌دهد. دقیقا همین‌طور است: جمعه‌ی گذشته در کانوی هال شاهد چنین نمایشی بودیم.

یکی از سخنگویان کنفرانس، دوست من ابن وراق، اخیرا کتابی در مورد ارتداد در اسلام منتشر کرده است که بررسی علمیِِ نظریات در مورد ارتداد در مکاتب مختلف قانون اسلامی را با مجموعه ای از شهادت شخصیِ قدرتمند کسانی که اسلام را به قصد مذهبی دیگر یا بی‌مذهبی ترک کرده‌اند، ترکیب می‌کند. مقایسه‌ی روایات این کتاب با کتابِ لوئیس آنتونی، فلاسفه‌ی بی‌خدا (که روایاتی مشابه از مسیحیان سابق و یهودیان سابق است) جالب بود. هزینه‌ی شخصی کنار گذاشتن نظریات تمام این مذاهب، از لحاظ خانواده و جوامع، بسیار مشابه است؛ تنها در اسلام است که هنوز خطر قتل به این خاطر پابرجاست.

اما موضوع وحشتناک اینجاست که این خطر واقعی است. به این خاطر است که بعضی سخنرانی‌های کنفرانس و بعضی اظهارات ناظرین پر از شور و شوق و احساس مسئولیتی بود که هم واقعی بود و هم تکان‌دهنده. یکی از مسائل مهمی که چندبار در موارد متعدد مطرح شد، جایگاه زنان در اسلام بود. به یک مورد توجه کنید:‌ در قانون شریعه زن نصف مرد ارزش دارد و به همین علت از جمله نصف مرد ارث می‌برد. این نیز مثل سایر بندهای قانون شریعه نمونه‌ی واضحی از اختلاف این قوانین با قانونِ انگلستان و ولز و قانون اسکاتلند است که در هر دوی آن‌ها اصول عدالت تبعیض نظام‌‌مند بر پایه‌ی جنسیت را ممکن نمی‌دارد. با ضروریات سرکوبگرانه‌ی پیروی از قوانین جوامع، بسیاری از زنان در جوامع مسلمان بریتانیا مجبور به اطاعت از قوانینی هستند که جوامع‌شان ترجیح می‌دهد؛ این در مورد موضوعات بسیاری صدق می‌کند از این‌که با که ازدواج کنند تا این‌که چه بپوشند.

استقرار دادگاه‌های قانون شریعه اغلب به این معنی خواهد بود که آن‌ها باید درد بی‌عدالتی و تبعیض عمیق را تحمل کنند. همچون ختنه یا قتل‌های ناموسی‌ که در بسیاری جوامع اجرا می‌شود و نباید تحمل شود: نسبیت – که متاسفانه تاییدی است بر دیدگاه‌های امثالِ روآن ویلیامز در این موضوع است – در این‌جا نباید جایگاهی داشته باشد.

تمام آن‌چه در این کنفرانس مهم و تکان‌دهنده مورد بحث قرار گرفت واقعی بود: زندگی‌های واقعی مورد تهدید مرگ، تبعیض، اجبار و برچسب خوردن بودند – و این همه به این خاطر که کسانی برای خودشان فکر کرده بودند؛ حقی که تمام ما تضمین‌شده می‌دانیم و وقتی تهدید می‌شود با تعصب از آن دفاع می‌کنیم. مراسمِ روز جمعه، آرام و غیررسمی بود و حال و هوای آرام و راحتی داشت: اما هیچ کس در آن جمع حاضر نبود که لحظه‌ای به این فکر نیافتاده باشد که این موقعیت خوبی برای دیوانه‌ای است که در یک انفجار بزرگ یک دفعه از شر کلی مرتد و آتئیست خلاص شود.

نکته‌ی عالی اینجاست که اگر این اتفاق می‌افتاد کنفرانس به پیروزی رسیده بود. اما بهرحال کنفرانس پیروز شد و این پیروزی بسیار شادمانه‌تر بود: پیروزی برای حامیان شجاع آن و آرمان شجاعانه‌شان.

منبع: ستونِ آزادِ گاردین، 16 اکتبر 2008

Tuesday, September 30, 2008

شورای اکس مسلم بریتانیا برگزار میکند:

اولین کنفرانس بین المللی
اسلام سیاسی، قانون شریعه و جامعه مدنی
لندن، جمعه دهم اکتبر 2008، مصادف با روز جهانی علیه اعدام
ساعت 6 تا 10 عصر، در محل:
Conway Hall, 25 Red Lion Square, London WC1R 4RL
(Closest underground station: Holborn).

سخنرانان کنفرانس:

مینا احدی
سخنگوی سازمان "علیه تبعیض" و شورای اکس مسلم آلمان.
www.minaahadi.com
مهین علیپور
دبیر سازمان "علیه تبعیض" و شورای اکس مسلم اسکاندیناوی.
www.equal-rights-now.com
روی براون
دبیر سابق اتحادیه جهانی اومانیست ها (IHEU ) و نماینده بین المللی این اتحادیه در سازمان ملل.
www.iheu.org
ریچارد داوکینز
آتئیست سرشناس، دانشمند و نویسنده کتاب "پندار خدا" که به 31 زبان ترجمه و بیش از یک و نیم میلیون نسخه آن بفروش رفته است، برنده جوائز متعدد بین المللی.
http://richarddawkins.net/
نیک دودی
کمدین سرشناس و چپگرا.
ای سی گرایلینگ
استاد فلسفه، ادیتور Online Review ، عضو تحریریه Prospect magazine، عضو جامعه سلطنتی ادبیات و جامعه سلطنتی هنر در انگلیس.
http://www.acgrayling.com/
جان هری
ژورنالیست سرشناس، نویسنده ایندپندت و سایر نشریات. نامزد "ژورنالیست سال" از سوی عفو بین الملل به دلیل گزارش او در مورد جنگ در کنگو.
http://www.johannhari.com/index.php
احسان جامی
دیپلمات هلندی.
هوزان محمود
سخنگوی سازمان آزادی زن عراق.
http://www.equalityiniraq.com/
مریم نمازی
سخنگوی سازمان "علیه تبعیض" و اکس مسلم بریتانیا، مسئول تلویزیون انترناسیونال- بخش انگلیسی، عضو سردبیری WPI briefing.
www.maryamnamazie.com
تسلیمه نسرین
نویسنده سرشناس و فعال سیاسی.
www.taslimanasrin.com
فریبرز پویا
مسئول "جامعه ایرانیان سکولار".
www.iransecularsociety.com
تری سندرسون
دبیر کل "جامعه ملی سکولارها" در انگلیس.
www.secularism.org.uk
جوآن اسمیت
رمان نویس، ستون نویس نشریات مختلف، و مولف کتابهای گوناگون.
http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/joan-smith/
بهرام سروش
عضو هیات اجرای شورای اکس مسلم بریتانیا، و کمیته همبستگی بین المللی کارگری WPI
www.kargaran.org
حمید تقوایی
لیدر حزب کمونیست کارگری ایران.
www.wpiran.org
ابن وراق
نویسنده کتاب "ترک اسلام".
http://en.wikipedia.org/wiki/Ibn_Warraq

این کنفرانس همچنین شامل اجرای قطعه ای کمدی، نمایش فیلمی از پتی دبونیتاز و فیلم "بازسازی فتنه" از رضا مرادی خواهد بود.

ورودی : افراد 10 پوند، سازمانهای غیر انتفاعی 20 پوند و سازمانها و موسسات 40 پوند،
برای دریافت فرم ثبت نام با آدرس زیر تماس بگیرید :
Council of Ex-Muslims of BritainBM Box 1919, London WC1N 3XX, UK
Tel: 07719166731E-mail: exmuslimcouncil@gmail.com
Or download it from
www.ex-muslim.org.uk

شورای اکس مسلم بریتانیا
23 جولای 2008

دعوت به جلسه از سوي بنياد هاينريش بل آلمان

بنياد هاينريش بل و سازمان " جهان سوم سار"

كنفرانس مهمي در مورد معضل آموزش اسلام در مدارس آلمان سازمان داده اند!

چه كسي احتياج به آموزش مذهب اسلام در مدارس دارد.

يك جدل مهم در مورد آموزش اسلام در مدارس آلمان

با حضور :
كاجو بروير شهردار شهر ساربرووكن
مينا احدي مسول شوراي مركزي اكس مسلم – آلمان
پتر آرند مسول بررسي قانون جدايي مذهب از آموزش پرورش در وزارت آموزش و پرورش و فرهنگ و زنان در استان سارلند
روديگر فريز عضو مركزيت سازمان " جهان سوم، سار"
گرداننده بحث دكتر كلاووس بك من ، كشيش كليساي اوانگليش – هامبورگ

ساعت و محل جلسه : سه شنبه ۲۸ ماه اكتبر شهر ساربرووكن آلمان ساعت ۱۹.۳۰
Grosse saal der Arbeitskammer Fritz Dobisch str 6-8

شوراي مركزي اكس مسلم – آلمان
۲۷ سپتامبر ۲۰۰۸

Sunday, September 21, 2008

فراخوان جبهه سوم به تظاهرات در كلن آلمان عليه راسيستها!

رهبران احزاب دست راستی و فاشیست فرار را بر قرار ترجیح دادند!

بااعتراضات وسیع و گسترده هزاران نفر از مخالفان، روز اول کنفرانس احزاب و دار و دسته های دست راستی در کلن با شکست مواجه شد. هزاران نفر از مبارزان ضد راسیسم، نیروهای چپ و مترفی امکان هر گونه تحرک و برگزاری برنامه را از فاشیستها گرفتند. رهبران فاشیستها نهایتا به کشتی "موبی دیک" فرار کردند. راس ساعت 12.30 ظهر روز شنبه 20 سپتامبر پلیس اعلام کرد که برنامه های اعلام شده احزاب و جریانات دست راستی به هم خورده است.

برای دیدن فیلم فرار سران فاشیستها کلیک کنید.فیلم


روز شنبه ۲۰ ماه سپتامبر عليه راسيسم به ميدان بياييد. شنبه ساعت ۱۰ صبح در ميتينگ جبهه سوم شخصيتهاي سرشناس مدافع حقوق انساني، از جمله رالف جردانو و مينا احدي در اين ميتينگ اعتراضي سخنراني خواهند كرد.

روز ۲۰ سپتامبر، راسيستها و فاشيستها از سراسر اروپا به آلمان مي آيند، تا به اصطلاح عليه " اسلامي شدن جامعه" اعتراض كنند. نقد و اعتراض آنها به اسلام و جنبش اسلامي، بعنوان يك جنبش سياسي ضد انساني و ضد زن نيست، آنها به بهانه "اسلامي شدن جامعه" ميخواهند سياست خارجي ستيزي را گسترش دهند. تا عليه مردم فراري از كشورهاي اسلام زده، فضاسازي كرده و فرمان حمله به اين مردم ودستور ديپورت و بازگرداندن پناهندگان و مهاجرين را بدهند. جنبش ارتجاعي راسيستي با دامن زدن به فضاي ضد خارجي، ضد كمونيستي و ضد چپ ميخواهد جلو برود و بدرست مردم در آلمان مخالف اين حركت ارتجاعي و ضد انساني هستند.

صف مخالفين راسيسم در آلمان اما يك دست نيست. علاوه بر فراخوان جبهه سوم، ميتينگ و تظاهرات اعتراضي نهادهاي متعدد "مخالف راسيسم" در شهر كلن آلمان كه شامل احزاب حكومتي، جريانات اسلامي و سازمانهاي ضد فاشيست و چپهاي سنتي است بزرگترين ائتلاف را تشكيل داده اند. اين صف از يك چشم كور است نژادپرستان را ميبيند و به درست عليه آن به ميدان مي آيد. اما جنايات اسلام سياسي و جنبش اسلامي را نمي بينند و اين اعتراض به راسيسم را يكبار ديگر بهانه اي كرده اند كه اسلام و جنبش اسلامي را بي ضرر جلوه داده و حتي براي دفاع از ساختن مسجد، به مردم فراخوان داده اند كه با تشكيل زنجير انساني به دوم يكي از مسجدهاي شهر كلن از مساجد در آلمان دفاع كنند.

ما مخالف جدي انواع راسيسم هستيم. ما در مقابل و عليه راسيسم اروپا محور و راسيسم اسلامي هستيم. ما در صفي جداگانه تحت عنوان جبهه سوم روز شنبه با شعار "حقوق انساني جهانشمول است"، "حق زندگي برابر براي همه شهروندان" و با شعار "نه به اسلام سياسي و نه به راسيسم و نژادپرستي" به خيابان مي آييم. از مردم معترض به راسيسم و نژاد پرستي و اسلام سياسي، از انساندوستان و از همه نهادهاي مدافع حقوق انسان و مدافعين جهانشمولي حقوق انساني دعوت ميكنيم به اين صف بپيوندند!

در ميتينگ اعتراضي ما در روز شنبه ۲۰ سپتامبر در مركز شهر كلن ، والراف پلاتس در نزديك دوم پلاته و ايستگاه قطار مركزي، از ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر حضور بهم رسانيد. عليه راسيسم ، عليه اسلام سياسي ، در دفاع از حقوق انساني به ميدان بياييد.

-جبهه سوم

-كنفرانس انتقادي به اسلام

تلفن تماس. ۰۱٦۳۳۴۵۸۰۰۷



سخنراني در شهر لايپزيگ آلمان

روز يكشنبه ۲۱ ماه سپتامبر مينا احدي در يك جلسه سخنراني به دعوت خانه فرهنگ لايپزيگ شركت ميكند. موضوع اين جلسه بررسي جايگاه مذهب در دوران بنيادگرايي است. سخنرانان مارتين هرگر از مركز بي خدايان ، يوآخيم كال فيلسوف و گويلام پايولي فيلسوف خواهند بود.

محل و ساعت شروع جلسه :

21.09.2008, 18.00 Uhr, Treffpunkt: Kassenhalle Centraltheater

از علاقمندان دعوت ميكنيم در اين جلسه حضور بهم رسانند.

شوراي مركزي اكس مسلم – آلمان

۱۸ سپتامبر ۲۰۰۸

تلفن تماس: ۰۱۷۷۵٦۹۲۴۱۳

Thursday, September 18, 2008

كنفرانس عليه دو ارتجاع راسيسم و اسلام سياسي با موفقيت در شهر كلن آلمان برگزار شد

جبهه سوم در آلمان به حرکت در می آید!

روز جمعه ۱۲ سپتامبر، شهر كلن آلمان شاهد برگزاري يك كنفرانس مهم و پرشوربود. اين كنفرانس برعليه كنگره راسيستها در شهر كلن آلمان كه تحت عنوان مقابله با اسلاميزه شدن عنوان شده و عليه اسلام سياسي بود. راسيستها و فاشيستها از سراسر اروپا براي روزهاي ۱۹و ۲۰و ٢١ سپتامبرقرار است در كلن دور هم جمع شوند. ضد فاشيستها و چپهاي سنتي همراه جريانات اسلامي در همين روزها قرار است در شهر كلن به خيابان بيايند.

كنفرانس ما كه به درست از جانب رسانه ها به عنوان صداي سوم ناميده شد، عليه راسيسم اروپامحور و عليه جنبش اسلام سياسي و در نقد چپ سنتي و ضد امرياليستهاي مدافع اسلام سياسي بود. اين مسايل موضوع مورد مشاجره در اين روزها در آلمان است. جمهوري اسلامي ايران خواهان لغو جلسه راسيستها بر عليه اسلام شده و سازمانهاي اسلامي بهمراه احزاب حاكم و اپوزيسيون در آلمان، فراخوان ميتينگ عليه كنگره راسيستها را داده اند. در اين فراخوانها نه فقط اعتراض و كوچكترين نقدي به اسلام سياسي به جمهوري جنايت اسلامي و جنبش كثيف اسلامي نشده، بلكه با تشكيل صف متحدي از اسلاميها و تعدادي از سازمانهاي آلماني، يكبار ديگر براي سنگسار و چشم در آوردن و جنايات وحشيانه اسلاميها، تولرانس و سمپاتي‘ به اسلاميها و جنبش اسلامي از مردم تقاضا ميشود.

ما در مقابل اين جنجال راسيستي و هياهوي عليه راسيسم و توجيه فاشيسم اسلامي ايستاده و يك كنفرانس آلترناتيو سازمان داديم. اين كنفرانس مورد استقبال مردم و نهادهاي مترقي متعددي قرار گرفت. رالف جردانو شخصيت سرشناس ضد فاشيسم در آلمان، كه يكي از بازماندگان معروف جنبش ضد فاشيستي دوران هيتلر است‘ مينا احدي شخصيت سرشناس مدافع حقوق انساني و هارتموت كراووس سردبير نشره هينتر گروند سخنرانان اين كنفرانس بودند. در اين كنفرانس در عين حال اودو اوولف كوته با اعلام پشتيباني از سياست اعلام شده اين كنفرانس سخنران مهمان بود.

در ابتداي كنفرانس مجري برنامه گلناز مختاراني، در گراميداشت ياد جانباختگان ۱۱ سپتامبر و همه قربانيان تروريسم دولتي غرب و تروريسم اسلامي يك دقيقه سكوت اعلام كرد و سپس كنفرانس رسما آغاز شد.
رالف جردانو شخصيت سرشناس مدافع حقوق انساني، نويسنده و ژورناليست، در سخنراني خود اين كنفرانس را يك واقعه سياسي مهم و مهمترين واقعه در اين روزها در عرصه سياست در آلمان ناميد و گفت: ما در اين كنفرانس در مورد معضلات مهم اين دنيا و جامعه آلمان حرف ميزنيم. راسيسم و نژاد پرستي، يك حركت به غايت ارتجاعي و ضد انساني است و بايد شديدا در آلمان و در دنيا محكوم شود. در عين حال اسلام سياسي و جنبش اسلامي، با همه جنايات و نقض سيستماتيك و وحشيانه حقوق انساني بويژه حقوق زنان بايد مورد انزجار عمومي باشد. جردانو دفاع خود از فعاليتهاي سكولاريستي و ضد اسلامي زناني همچون نجلا كله ك، سيران آتيش، آيان هيرسي علي و مينا احدي را اعلام كرد و گفت من در اين جبهه ايستاده ام.
سپس هارتموت كراووس با نقد شديد، اهداف راسيستها در آلمان و بررسي تحليلي نزديكي راسيسم و فاشيسم، با اسلام سياسي و فاشيسم اسلامي اين دو جنبش را در ضديت با حقوق و حرمت انسانها دانسته و از جبهه سوم با تفصيل كامل دفاع كرد.
سپس مينا احدي در يك سخنراني پرشور، به مقايسه عملي و نظري راسيستها و جنبش اسلامي و اسلام سياسي پرداخته و اعلام كرد كه مردم در كلن آلمان بايد در ميتينگهاي اعتراضي هفته آينده با دو شعار واضح شركت كنند: عليه راسيسم و عليه اسلام سياسي، عليه فاشيسم و عليه فاشيسم اسلامي. مينا احدي گفت كه نظرياتي مبتني بر نسبيت فرهنگي و تعريف قتل ناموسي و جنايات عليه زنان و كودكان در بين مردم فراري از كشورهاي اسلام زده، بعنوان فرهنگ اين مردم و امكان دادن به سازمانهاي اسلامي و دادن بودجه و امكانات مالي به اين سازمانها‘ سياستي است غلط و ارتجاعي كه بايد فورا پايان يابد. او گفت دادن بودجه براي ساختن مساجد و تعريف اين سياست، به عنوان كمك به مردم " مسلمان" يعني فراريان از دست جنبش اسلامي، يك راسيسم وارونه است كه بايد مهر باطل به آن زده شود. اين سخنان بارها با تشويق حاضرين روبرو شد.

در پايان اوولف كوته، ضمن نقد راسيستهاي آلماني در مورد نقش سازمانهاي اسلامي در اروپا و بويژه در انگلستان و آمارهايي مبني بر رشد اسلامگرايي در بين جوانان به حاضرين ارايه داد و گفت خوشحالم كه اجازه داشتم اينجا سخنراني كنم و ما از جبهه سوم و صداي سوم اين كنفرانس دفاع ميكنيم و عليه راسيسم و جريانات راستگرا در آلمان هستم.
در پايان يكساعت و نيم ، گفت و شنودي زنده و جالب، بين مردم حاضر در كنفرانس و سخنرانان انجام شد كه در آن، علاوه بر افراد شركت كننده‘ نمايندگان تعدادي از سازمانها اعلام كردند كه خود را مدافع سياست اين كنفرانس ميدانند.

در اين كنفرانس تاكيد شد كه باشعارهاي عليه دو جبهه ارتجاع راسيستها و اسلام سياسي بايد به ميدان آمد و حاضرين از سازمان دهندگان كنفرانس خواستند كه با تشكيل يك صف مستقل، صف جبهه سوم‘ از مردم دعوت كنند به خيابان بيايند.

صِف چپ سنتي كه جنبش اسلام سياسي را جنبش مقاومت و سرپنها مردم در مقابل ″امپرياليسم″ ميداند در ميان جريانات اسلامي و زير پرچم حزب الله قرارگرفته است. اين نوع چپ درميان جريانات ايراني هم ديده ميشوند. ورژن ايراني اين نوع چپ عينا خود را ″ضد امپرياليست″ و به درجات مختلفي در كنار حزب الله قرارداده است. اينها همگي جرياناتي پرت و بي ربط به زندگي و مبارزه مردم هستند. آنچه نوع ايران اين ورژن است تا كنون يا در دفاع از حزب الله قلم فرسايي كرده و يا با سياستي خجولانه خود را منتقد جبهه سوم و منتقد اكس مسلم معرفي كرده است.

اين جريانات ارتجاعي و غير اجتماعي خود مستقلا نه نيرويي و نه صدايي جداگانه هستند. آنها اساسا مستقيم و غير مستقيم به عنوان دنبالچه هاي اسلام سياسي ظاهر شده و عليه صداي سوم‘ جبهه سوم و عليه جنبش سكولاريستي و كمونيستها و چپهاي مدرن مشغول حرافي هستند. اين چپ اگر ورژن اروپاي آن ميتواند نيرويي به خيابان بياورد‘ نوع ايرانيش حتي اين توان را هم ندارد و فقط مشغول رساله نويسي در پشت كامپيوتر و در توجيه اعمال جريانات اسلام سياسي است. بنابر اين نبايد جدي گرفته شوند. اينها نه خود را جدي ميگيرند و نه سرشان را از پنجره اتاقشان بيرون ميآورند. بنابر اين حتي اگر نيت خيري هم داشته باشند متوجه نيستند در دنياي واقعي چه اتفاقاتي ميفتند. اينها خود دخيل در هيج جنبشي و فعال هيچ جنبشي نيستند. فقط كساني هستند با ماليخولياي كه دچارش شده اند خود را سرگرم ميكنند.

شوراي مركزي اكس مسلم در آلمان، برگزاري اين كنفرانس را يك موفقيت ديگر براى جلب توجه افكار عمومي و براي معرفي جبهه سوم عليه تروريسم اسلامي و تروريسم دولتي در آلمان دانسته و از همگان دعوت ميكند كه در اين جنبش حياتي و انساندوستانه با ما همكاري كنند.



شوراي مركزي اكس مسلم – آلمان
۱۴ سپتامبر ۲۰۰۸

Monday, August 11, 2008

اکس مسلم در فستیوال پراید در استکهلم"وضعیت همجنسگرایان در ایران"



فستیوال دفاع از حقوق همجنسگرایان برای دهمین سال پیاپی در استکهلم برگزار گردید٬ یک هفته پرجنب و جوش و حضور مردمان مشتاق و کنجکاو٬ چه آنها که همجنسگرا هستند٬ و چه بسیاری که فقط برای نشان دادن احترام خود به انتخاب روابط جنسی خیابانهای استکهلم را سرشار از هیجان و هیاهو میکنند. هفته ای پر از بحثهای داغ و برگزاری سمینارهای سطح بالا و دهها کنفرانس با تم های متنوع٬ در کنار بحث و گفتگو٬ موزیک و رقص٬ فضایی آکنده از شادی و نوعدوستی که چهره استکهلم را تماما عوض می کند.
در پشت این همه جنب و جوش و هیاهو٬ بی گمان یک سال فعالیت ها و تلاش های بسیاری وجود دارد تا این هفته به ثمر برسند. پراید یک پدیده جا افتاده برای مردم شده است.

از مدتها پیش ما هم در تکاپوی این بودیم که از این فضای صمیمی و فوکوس رسانه ها بر این فستیوال بهره ببریم. قریب به نیم میلیون نفر دراین فستیوال شرکت میکنند٬ پس نیم میلیون نفر و جمعیت غیر قابل شمارشی که انواع گزارشها و فیلمهای این فستیوال را می بینند و میخوانند باید بر آنچه بر مردم ایران میگذرد واقف باشند.
اگر دولتهای اروپایی با فریبکاری و ریاکاری حقایق تلخ و وحشتناک وضعیت زندگی مردم در ایران را کتمان میکنند٬ یا حقایق را وارونه و با انواع جعلیات به زور دستگاه تبلیغاتی عظیمشان تحویل مردم میدهد پس یک وظیفه فوری ما حقیقت رسانی به همین مردم است! ما نمی خواستبم نیروی حاشیه ای در کنار این فستیوال عظیم باشیم. هر طور شده باید وسط صحنه دیده شویم. با همین هدف تماسهای مکرر ما با مسئولین برگزاری پراید شروع شد و بالاخره موفق شدیم نظر مثبت آنها را برای برگزاری سمینار مستقلی جلب کنیم. یکساعت به ما وقت دادند و این برای شروعی قوی٬ فرصتی مناسب بود.

در خانه فرهنگ استکهلم درست در مرکز شهر و در پر رفت و آمدترین منطقه استکهلم. روز جمعه ۲ آگوست٬ سمیناری بمدت یکساعت به اکس مسلم اختصاص داده شد. این موقعیت خوبی به دست داد و تریبونی شد برای افشای چهره کریه جمهوری اسلامی و هر چه منزوی تر کردن آن در خارج کشور.

سازمان اکس مسلم در سوئد، توانست بهتر خود را بشناساند٬ اهداف و کمپینهایش را معرفی کند و ضرورتش را برای مشتاقان و حاضرین درسمینار توضیح دهد.

روز جمعه بالاخره فرا رسید٬ صندلیهای سالن پر بود. شرکت کنندگان مشتاق و سراپا گوش بودند. موضوعات متنوعی را برای ارائه بحث آماده کرده بودم و قصدم این بود که به شیوه های گوناگونی مردم و حاضرین را با اعتراضات اکس مسلم آشنا و همراه کنم!

چرا عده کثیری از مهاجرین در سوئد را جزو آمار مسلمین می گذارند!؟ این نسبیت فرهنگی ارتجاعی از کجا آمده است؟ به آموزش امام در دانشگاههای سوئد و از جیب مالیات دهندگان اشاره کردم٬ از مماشات دولت سوئد با جریانات مرتجع اسلامی و اسلام سیاسی گفتم. از دیپلماسی کثیف و مشمئز کننده دستگاه دولتی سوئد و حقه بازی آشکار و پنهان آن با هیولای حکومت جمهوری اسلامی ایران گفتم و همراهی مردم را هر آن بیشتر از پیش احساس کردم ٬ اشاره کردم که شما همان مردمی هستید که برای ممنوعیت حجاب برای کودکان مبارزه می کنید، خواهان ممنوعیت مدارس مذهبی هستید.
اکس مسلم خواهان آزادی بدون قید و شرط بیان است و در اروپا دولتها با کوتاه آمدن در مقابل سازمانهای اسلامی آزادی بیان را به خطر انداخته اند. در یک کشور سکولار هیچ تابوئی و هیچ چیز مقدسی نباید وجود داشته باشد. اکس مسلم
می خواهد با حضورش و کمپین هایش کاری کند که شمشیر فتوا علیه فردی که اسلام را ترک می کند غلاف شود! هر کس جرئت کند با صدای بلند بگوید که من از مذهب رویگردانم! هیچ نیروئی جرئت آزار و اذیت و یا کشتن او را نداشته باشد.

سه دهه است که جانوران اسلامی حاکم بر ایران با استفاده از قوانین ضد انسانی شریعه آزادی زنان را سلب کرده اند. کودکان را بی حقوق کرده اند. باعث فقر اکثریت جامعه شده اند. دستمزد ناچیز کارگرانی را که با مشقت طاقت فرسا درشرایطی سخت و زیانبار مشغول کارند را ماهها به تعویق می اندازد و هستی آنها را ساقط کرده اند. افراد را به خاطر تمایلات جنسی شان به قتل می رسانند و بیرحمانه ترین و وحشیانه ترین انتقام ها را علیه همجنسگرایان اعمال می کنند. زنان را بدلیل داشتن رابطه جنسی "غیر مجاز" سنگسار می کنند. این همه فجایع خفت بار و قرون وسطائی رخ می دهد و جهان در موردش ساکت است. دولتهای به اصطلاح دموکرات غربی نه تنها ساکت اند بلکه به اسلامیستها باج می دهند.
اگر ما که در این سالن نشسته ایم٬ اگر انسانهای آزادیخواه نباشند، تعداد سنگسارها و اعدام ها چند برابر می شود. اگر جنبش اعتراضی در ایران وجود نداشت زنان همه چادر به سر می بودند و همه را این دولت به گوشه خانه ها رانده بود. ولی همه نقشه های آنها عملی نشد و این به دلیل جنبش وسیعی است که در این ۳۰ سال مداوما جنگیده است.

صحبت احمدی نژاد را بخاطر بیاورید که گفته بود در ایران همجنسگرا وجود ندارد! این اولین باری نیست که رئیس جمهور این رژیم با سخنان احمقانه اش مردم جهان را به تعجب وا می دارد. چندی پیش٬ نسل کشی یهودیان را دروغ بزرگ تاریخ نامید!
سپس گوشه ای ازفیلم سخنان احمدی نژاد که در دانشگاه کلمبیا ایرادشده بود و دانشجویان و حضار او را با صدای بلند هو کردند نشان داده شد. صدای خنده حاضرین در سالن قطع نمی شد.

فضای بسيار صميمى و دوستانه در سالن سمینار اکس مسلم٬ چهره های دوست داشتنى و بى تکلف حاضرین احساس خوشی به انسان می داد. به شکلى دل انگيز حس می شد که همه بریک باورند. از این همه جنایت و کشتار انسانها بدست دولتها متنفرند.

در قسمت دوم برنامه٬ فیلم مستندی در مورد همجنسگرایان در ایران نشان داده شد.

سپس هادی؛ همجنسگرای نوجوان مهاجر که از جهنم جمهوری اسلامی گریخته٬ از وضعیت همجنسگرایان در ایران گفت و اینکه چگونه مورد اذیت و آزار قرار می گرفت. او با چشم غمزده گفت که توسط مدیر مدرسه اش که فهمیده بود او همجنسگراست مورد تجاوز قرار گرفته. او در ادامه به طنز گفت وقتی در مورد حقوق همجنسگرایان از احمدی نژاد سئوال می شود او می گوید که در ایران همجنسگرا نیست. لابد اگر از بی حقوقی زنان صحبت شود می گوید که در ایران زنی وجود ندارد.

سمینار باید به این سوال پاسخ میداد که چگونه منافع سياسى و استراتژيک دولتها٬ باعث ميشود شعار فریبنده دفاع از حقوق بشر بي محتوي شود و چگونه مردم آزاديخواه٬ سکولار و متمدن جهان ميتوانند بر سياستهاي مماشات طلبانه دولتها اثر بگذارند! نمونه زنده اش پارلمان اروپا و سازمان ملل است که از ترس کدر شدن رابطه با جمهوری اسلامی ايران چشمش را بر این همه جنایات بسته است.

از حضار خواسته شد که ساکت ننشینند. به احکام وحشیانه سنگسار و اعدام، به بی حقوقی زنان در هر جای دنیا اعتراض کنند. شلاق و سنگسار٬ بی حرمتی به همه انسانهاست. چه فرق دارد در کجای جهان اتفاق می افتد. صدای اعتراض را باید بالا برد.
ازحاضرین خواسته شد همراه با اکس مسلم به آموزش امامان در سوئد از بودجه دولت و پول مالیات مردم اعتراض کنند. چرا که آموزش امامان در سوئد سرکوب و تحقیر زن را قانونی می کند.

ما نیازمند يک اتحاد و همبستگی جدى براى منزوی کردن اسلام سیاسی و محکوم کردن دائمی اعمال غیر انسانی جریانات ارتجاعی اسلامی بخصوص حکومت اسلامی ایران هستیم!
جلسه٬ با پرسش و پاسخ و بحث و گفتگوی بسیار گرم و مشتاقانه و تاکيد به همکارى همه جانبه براى فشار آوردن بر دولتها٬ در فضايى صميمى و دوستانه خاتمه يافت۔
از همه عزیزانی که با کمک آنها برگزاری این سمینار ممکن شد٬ صمیمانه سپاسگزارم. تلاشهای جمعی ما باز هم ثمر داد و ما موفق شدیم نور افکنهای خبرگزاریها را بر سمینارمان پرتو افکن کنیم!



افسانه وحدت
سوم ماه اوت ۲۰۰۸

Sunday, July 27, 2008

تظاهرات ضد مذهبی در استرالیا


همانطور که همگان ممکن است مطلع باشند ایت الله واتیکان " پیشوای کاتولیک " برای چند روزی در استرالیا بسر می برد. حائز اهمیت است بگویم که دولت ترتیبات لازمه را داده و هواپیمای او را دریک فرودگاه نظامی به زمین نشاند و کون راد نخست وزیر استرالیا به استقبال او رفت . دولت استان نیو سات ولس تمام فعالیتها و تردد وسایل نقلیه را متاثر سفر او نموده، راه ها را بست و مقرارت ویژه رانندگی وضع کرد. سران دولت نیو سات ولس به دست بوس ایت الله واتیکان رفتند و سنگ تمام گذاشتند. برای خوش خدمتی به مذهب سیاسی قبل از ورود او دولت قوانینی وضع کرد و حقوق و ازادی اجتماعی مردم را سلب کرد و برای تظاهرات برعلیه او 5000 دلار جریمه اعلام کردند.

حضوراو برای پیش بردن و به پایان رساندن انجام مراسم مذهبی " روز جوانان " بوده است که یک مراسم تمام و کمال دست پرورده مذهب سیاسی است که بمنظوراعمال نفوذ و دست اندازی و تثبیت حضوران در امورات و شئونات اجتماعی زندگی مردم مهندسی و طراحی شده است. بهرحال، این مراسم با بدرقه روز شنبه تظاهرکنندگان در سیدنی روبرو شد و در روز یکشنبه با حضور این سرکرده واتیکان و گردهمایی پایانی " زائران " او با یک نمایش دیگر مذهب سیاسی در سیدنی به پایان رسید

از تظاهرات بگویم. بالغ بر 1000 نفراز تظاهر کنندگان به فراخوان گروه اعتلاف ضد " پیشوای کاتولیک " در ساعت12 روز شنبه در محلی در سیدنی گرد هم امده و در میان انان شعارهایی در دفاع از حق زنان، سقط جنین، ازدواج هم جنسها و ازادی روابط جنسی به چشم می خورد. لازم است بگویم که تم ضد مذهبی تظاهرات بوضوح دیده می شد اما همانطور که خوانندگان عزیز از روی شعارها متوجه خواهند شد نه مذهب سیاسی مورد انتقاد و مخالفت قرار گرفت و نه با دولت که حامی اصلی این حرکت مذهبی بود، مخالفتی شد. با تجربه ما از جریانات چپ در استرالیا باید بگوییم که این جزع خاصیت انهاست و هیج وقت نسبت به مذهب سیاسی انتقادی نداشته اند.

بهرحال داشتیم از محل تظاهرات گزارش می دادیم. اکثر کانالهای تلویزیونی اصلی در محل حاضر بودند. بعد ازمدتی برگزارکنندگان تظاهرات نظر تظاهرکنندگان را به سخنران ها جلب نمود. نماینده بومیان استرالیا، نماینده یک سازمان اجتماعی و یک فردی که 40 سال پیش مورد تجاوز جنسی بوسیله کشیش کاتولیک قرار گرفته بود، بودند که هر کدام در مخالفت با " پیشوای کاتولیک " به ایراد سخنرانی پرداختند.

کادر واحد استرالیای حزب کمونیست کارگر ایران نیز در این تظاهرات شرکت داشت و پلاکادری متفاوت با دیگران را با خود حمل می کرد که در ان شعار " دولت باید تبدیل مذهب به یک امر سیاسی را متوقف کند، دولت باید حمایت از مذهب را متوقف کند و دولت باید مذهب را یک امر خصوصی محسوب کند " نظر تظاهرکنندگان را بخود جلب کرده بود. در این اثنا تعدای از تظاهرکنندگان به ما مراجعه کرده که ازان جمله یک گروه سه نفره بوده که با علاقه تمام درباره حزب کمونیست کارگری ایران از ما می پرسیدند و با اشتیاق وقت قابل ملاحظه ای را صرف گفت و شنود با ما نمودند. تعدادی از عکسبرداران منفرد و غیر منفرد از ما عکس گرفتند و در همان اثنا بود که خبرنگار یک شبکه تلویزیونی و یکی از روزنامه های اصلی بنام سیدنی مرنینگ هرلد با ما مصاحبه هایی بعمل اورد

تظاهرات بعد از پایان سخنرانی با راه پیمایی و سر دادن شعارهای ضد " پیشوا " بسمت یک پارک که سر راه عبور راه پیماه یان " زائر " قرار داشت، ادامه پیدا کرد و بعد از توقف طولانی همراه با شعار سر دادن درمحل پارک مجددا با راه پیمایی بسمت مبدا بیایان رسید
ارسلان ناظری

شورای اکس مسلم بریتانیا برگزار میکند:

اولین کنفرانس بین المللی
اسلام سیاسی، قانون شریعه و جامعه مدنی
لندن، جمعه دهم اکتبر 2008، مصادف با روز جهانی علیه اعدام

ساعت 6 تا 10 عصر، در محل:
Conway Hall, 25 Red Lion Square, London WC1R 4RL
(Closest underground station: Holborn).

سخنرانان کنفرانس:

مینا احدی
سخنگوی سازمان "علیه تبعیض" و شورای اکس مسلم آلمان.
www.minaahadi.com
مهین علیپور
دبیر سازمان "علیه تبعیض" و شورای اکس مسلم اسکاندیناوی.
www.equal-rights-now.com
روی براون
دبیر سابق اتحادیه جهانی اومانیست ها (IHEU ) و نماینده بین المللی این اتحادیه در سازمان ملل.
www.iheu.org
ریچارد داوکینز
آتئیست سرشناس، دانشمند و نویسنده کتاب "پندار خدا" که به 31 زبان ترجمه و بیش از یک و نیم میلیون نسخه آن بفروش رفته است، برنده جوائز متعدد بین المللی.
http://richarddawkins.net/
نیک دودی
کمدین سرشناس و چپگرا.
ای سی گرایلینگ
استاد فلسفه، ادیتور Online Review ، عضو تحریریه Prospect magazine، عضو جامعه سلطنتی ادبیات و جامعه سلطنتی هنر در انگلیس.
http://www.acgrayling.com/
جان هری
ژورنالیست سرشناس، نویسنده ایندپندت و سایر نشریات. نامزد "ژورنالیست سال" از سوی عفو بین الملل به دلیل گزارش او در مورد جنگ در کنگو.
http://www.johannhari.com/index.php
احسان جامی
دیپلمات هلندی.
هوزان محمود
سخنگوی سازمان آزادی زن عراق.
http://www.equalityiniraq.com/
مریم نمازی
سخنگوی سازمان "علیه تبعیض" و اکس مسلم بریتانیا، مسئول تلویزیون انترناسیونال- بخش انگلیسی، عضو سردبیری WPI briefing.
www.maryamnamazie.com
تسلیمه نسرین
نویسنده سرشناس و فعال سیاسی.
www.taslimanasrin.com
فریبرز پویا
مسئول "جامعه ایرانیان سکولار".
www.iransecularsociety.com
تری سندرسون
دبیر کل "جامعه ملی سکولارها" در انگلیس.
www.secularism.org.uk
جوآن اسمیت
رمان نویس، ستون نویس نشریات مختلف، و مولف کتابهای گوناگون.
http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/joan-smith/
بهرام سروش
عضو هیات اجرای شورای اکس مسلم بریتانیا، و کمیته همبستگی بین المللی کارگری WPI
www.kargaran.org
حمید تقوایی
لیدر حزب کمونیست کارگری ایران.
www.wpiran.org
ابن وراق
نویسنده کتاب "ترک اسلام".
http://en.wikipedia.org/wiki/Ibn_Warraq

این کنفرانس همچنین شامل اجرای قطعه ای کمدی، نمایش فیلمی از پتی دبونیتاز و فیلم "بازسازی فتنه" از رضا مرادی خواهد بود.

ورودی : افراد 10 پوند، سازمانهای غیر انتفاعی 20 پوند و سازمانها و موسسات 40 پوند،
برای دریافت فرم ثبت نام با آدرس زیر تماس بگیرید :
Council of Ex-Muslims of BritainBM Box 1919, London WC1N 3XX, UK
Tel: 07719166731E-mail: exmuslimcouncil@gmail.com
Or download it from
www.ex-muslim.org.uk

شورای اکس مسلم بریتانیا
23 جولای 2008

Sunday, July 13, 2008

فتواي قتل آرام رشيد محكوم است!

دولت محلي در كردستان عراق بيشرمانه دستور جمع آوري كتاب "جهالت اسلام در دنياي امروز" را صادر كرد.

سازمانهاي اسلامي فتواي قتل آرام رشيد را دادند!

"جهالت اسلام و دنياي امروز" عنوان كتابي است به قلم آرام رشيد در كردستان عراق. اكنون از طرف مقامات محلي در كردستان عراق دستور جمع آوري اين كتاب داده شده و آخوندها در كردستان عراق فتواي قتل اين نويسنده و منتقد اسلام را داده اند. كتاب آرام رشيد در ماه مي ۲۰۰٦ چاپ شده و اخيرا چاپ سوم آن در سال ۲۰۰۸ منتشر شد. سازمانهاي اسلامي فراخوان جمع آوري كتاب را داده اند و با به امضا رساندن يك طومار اعتراضي با امضا ۴۷۰ نفر عليه شش نويسنده منتقد و مترقي و بويژه عليه آرام رشيد، وارد عمل شده اند. در يك دادگاه فرمايشي در كردستان عراق آرام رشيد محكوم شد و دستور جمع آوري كتاب او داده شد، همزمان سازمانهاي اسلامي فتواي قتل او را صادر كرده اند.
آرام رشيد بلافاصله بعد از تصميم دادگاه بر عليه خودش، گفت، دولت محلي كردستان خواست سازمانهاي اسلامي را اجرا ميكند. آنها خواهان جمع آوري كتاب شدند و اكنون دولت محلي اين كار را ميكند.
سازمانهاي اسلامي فتواي قتل آرام رشيد را نيز صادر كرده اند و جان او در كردستان عراق در خطر است. ما به اين رفتار جنايتكارانه و بيشرمانه دولت محلي كردستان بشدت معترضيم و از همه مردم در كردستان عراق و در همه جا دعوت ميكنيم كه به اين رفتار سركوبگرانه و ضد انساني دولت محلي كردستان عراق اعتراض كنند.
سازمانهاي اسلامي ، سازمانهاي ترور و وحشت و سازمانهاي دست بريدن و چشم در آوردن و سنگسار و فتواي قتل هستند. مردم كردستان عراق و همه مردم در عراق و ايران و افغانستان و عربستان سعودي و ... اين جانيان را مي شناسند. مردم مترقي و روشنفكران و منتقدين اسلام در كشورهاي اسلام زده همواره با دستگاه سركوب و جنايت روبرو شده اند. اما امروز ديگر جنبش هاي اجتماعي گسترده اي عليه جنبش اسلامي و اسلام سياسي در منطقه در جريان است . اين جنبش بايد به ميدان آمده و بيش از پيش اظهار وجود كند.
بايد در مقابل اين فتواي قتل و اين رفتار سركوبگرانه دولت محلي كردستان ايستاد. به باندهاي ترور اسلامي اعتراض كنيد و با اعتراض به دولت محلي كردستان خواهان لغو فوري دستور جمع آوري كتاب آرام رشيد شويد.

شوراي مركزي سازمان اكس مسلم – آلمان
۱۱ جولاي ۲۰۰۸

Thursday, July 3, 2008

سخنرانی مریم نمازی در کنگره جهانی اومانیست ها

هفدمین کنگره جهانی اومانیست ها از 4 تا 9 ژوئن 2008 در شهر واشینگتن دی سی آمریکا برگزار گردید. مریم نمازی که به این کنگره دعوت شده بود، در یک جلسه عمومی و اصلی کنگره در روز جمعه ششم ژوئن به ایراد سخنرانی پرداخت. موضوع سخنرانی وی "آزادی بیان و اسلام سیاسی" بود. مریم در این سخنرانی چشم اندازی ارائه کرد که بطور جدی مورد نیاز جنبش بین المللی اومانیست هاست. یعنی اینکه جنبش اومانیست ها باید هم علیه اسلام سیاسی و هم علیه میلیتاریسم دول غربی به رهبری آمریکا بایستد و از ارزش های انسانی شایسته قرن بیست و یکم دفاع کند. سخنرانی مریم نمازی با استقبال شایان حاضرین روبرو شد.
در هفدمین کنگره جهانی اومانیست ها بیش از 500 نفر از 22 کشور جهان حضور داشتند و سمینارها و جلسات و کلوپ های گوناگون آن شرکت کردند. گروه ها و سازمان های مختلف جوانان اومانیست و سکولار نقش برجسته ای در این کنگره داشتند.
از دیگر سخنرانان این کنگره میتوان از نویسندگانی چون "فلیپ پالمن" و "کریستفر هیچنز"، و اومانیست ها و سکولاریست های سرشناشی چون "روی براون" و "کیت پرتزوود" نام برد.
متن سخنرانی مریم نمازی به انگلیسی را میتوانید اینجا ببینید:

http://maryamnamazie.blogspot.com/2008/06/freedom-of-expression-and-political.html

شورای اکس مسلم بریتانیا
25 ژوئن 2008

Friday, June 20, 2008

انسانگرایی نو، كنفرانسي در شهر نورنبرگ آلمان

به دعوت موسسه جردانو برونو ،يكي از سازمانهاي نزديك به اكس مسلم در آلمان ، بهمراه سازمان اومانيستي بايرن آخر هفته روزهاي شنبه و يكشنبه ۲۱ و ۲۲ ماه جون كنفرانس مهمي در شهر نورنبرگ آلمان برگزار ميشود كه در اينجا ترجمه دعوت نامه به كنفرانس را مي بينيد.

تصویر انسانی علمی و و اخلاقیات (رتار و عادات) سكولار

- Helmut Fink خوشامدگویی و پیشگفتار

- Dr. Michael Schmidt-Salomon اخلاقیات (رفتار و عادات) برای میمونهای لخت
-
از بیخدایی نو به انسانگرایی نو

- Prof. Dr. Theodor Ebert اپیكور- اولین آزادمنش (بیخدا) یونان باستان

- Prof. Dr. Bernulf (Kanitscheider) لذات و خوشی های زمینی
-
هدونیسم و ایده یك زندگی موفق

- Prof. Dr. Eckart Voland تاریخ طبیعی خدا؟
-
در مورد تكامل بیولوژیك رفتار و اعتقاد مذهبی

- Prof. Dr. Gerhard Schurz در مورد تكامل مذاهب و امكانات تكامل دهنده یك انسانگرایی آگاهگرایانه

- Prof. Dr. Josef H. Reichholf انسان بین طبیعت و فرهنگ
از بیولوژی تكامل تا انسانگرایی


یكشنبه
-Prof. Dr. Franz Josef Wetz نجات" توجه به خود"

از انسانگرایی قدیمی به انسانگرایی نو

- Prof. Dr. Winfried Löffler "انسانگرایی نو" علم یا جهانبینی؟
یك سوال علمی-تئوری

- Prof. Dr. Armin Pfahl-Traughber آیا بیخدایی "قدیم" و "جدید" نیز یك مذهب هستند؟

- Helmut Fink میز گرد – گرداننده
-
جهانبینی علمی
انسانگریی سكولار و مسئله مذهب
(جمعبندی)
شركت كنندگان در میز گرد:
Prof. Dr. Bernulf (Kanitscheider)
Prof. Dr. Winfried Löffler
Prof. Dr. Armin Pfahl-Traughber
Dr. Michael Schmidt-Salomon
Prof. Dr. Franz Josef Wetz
از علاقمندان دعوت ميشود در اين كنفرانس حضور بهم رسانند.
Tourist Information NürnbergKönigstr. 9390402 NürnbergTel. (09 11) 23 36-0 ,
tourismus@nuernberg.de

Friday, June 13, 2008

كنفرانس انسان علیه كنفرانس اسلام

مصاحبه با مينا احدي

جوانان کمونیست: کنفرانسی که هفته قبل در آلمان برگزار شد توجه بسیار زیادی را در آلمان به خود جلب کرد. خیلی دوست داریم که ماجرا را مشروحا از زبان شما بشنویم. اول اصلا این كنفرانس اسلام چيست كه شما در مقابل آن "كنفرانس انتقادي" و يا آلترناتيو سازمان داديد؟

مینا احدی: با تشکر، اگر بخواهم خیلی خلاصه بگویم: كنفرانس اسلام ، همكاري دولت آلمان با سازمانهاي اسلامي است. كنفرانس انتقادي، همكاري سازمانهاي سكولاريست و آتيست عليه كنفرانس اسلام است.
در آلمان بيش از دو سال است كه دولت آلمان با پنج سازمان افراطي اسلامي ، نشست و برخاست كرده و كنفرانسي را به اسم "كنفرانس اسلام" به پيش ميبرد. در اين كنفرانس در مورد سرنوشت و مقدرات سه ميليون نفر فراريان از ايران و عراق و افغانستان و سوريه و عربستان سعودي و ... و پناهندگان و مهاجرين از تركيه صحبت ميشود. دولت آلمان از چند سال قبل به همه اين سه ميليون نفر يك مارك "مسلمان" زده و با سازمانهاي اسلامي به عنوان نمايندگان اين "مسلمانان" كنفرانس اسلام سازمان داده و ميخواهد در مورد انتگره شدن "اسلام" در جامعه آلمان اقدامات عملي بيشتري انجام دهد. اين مضمون كنفرانس اسلام است. تا كنون چندين جلسه علني با اينها برگزار شده و چند نماينده منفرد همچون سيران آتيش وكيل منتقد خشونت عليه زنان و قتلهاي ناموسي و يا نجلا كله ك نويسنده و منتقد سنتهاي اسلامي ، نيز در اين كنفرانس حضور دارند. از نظر ما اين كنفرانس بايد ملغي شود. اين كنفرانس يك افتضاح سياسي مطلق در آلمان است و ما شديدا به اين سياست دولت آلمان معترضيم.
در مقابل اين كنفرانس اسلام، طبعا مباحثات بسيار زيادی براه افتاده است. يك قطب مقابل اين كنفرانس سازمان اكس مسلم در آلمان است. ما با يك كمپين قوي اجتماعي به اعتراضي علني گسترده و اجتماعي دست زده و تا كنون يك صداي اعتراضي محكم و رسا بر علیه اين سياست دولت آلمان را به مردم مترقي آلمان اعلام كرده ايم.
كنفرانس آلترناتيو ما در شهر كلن آلمان در روزهاي شنبه و يكشنبه ۳۱ ماه مه و ۱ ماه جون برگزار شد. اين كنفرانس بر پايه يك كار متمركز و فشرده چهره ها و فعاليني انجام گرفت كه امروز در آلمان مورد استقبال و احترام عميقي در جامعه هستند. اين يك حركت اجتماعي مهم در دفاع از حقوق انساني و جهانشمولي آن بود. اين كنفرانسي در نقد نسبيت فرهنگي و همچنين اتميزه كردن جامعه و باز كردن دست سازمانهاي تروريست اسلامي در تعرض بيشتر به حقوق زنان و كودكان و حقوق همه انسانها بود. كنفرانس انتقادي در حقيقت صداي اعتراض بخش بزرگي از جامعه آلمان به همكاري علني و بيشرمانه دولت آلمان با اسلام سياسي و جنبش ضد انساني اسلامي در قلب اروپا است.

ج.ک : قبل از اينكه در مورد جزييات كنفرانس صحبت كنيم، ميخواهم در مورد قبل از کنفرانس بدانیم، تدارک برای آن، نقش خود شما در این تدارک، مباحثی که درگرفت، گویا کشاکش ها از مدتها قبل شروع شده بود؟

مینا احدی: يكسال و نيم براي تدارك اين كنفرانس كار شده بود. سازمان هينتر گروند ، سازمان جردانو برونو، دريته ولت سار، انتشاراتي آليبري و نهاد متفكرين آزاد ، بهمراه سازمان اكس مسلم در آلمان همه سازمان دهندگان اين كنفرانس بودند.
چند روز قبل از شروع كنفرانس رسانه هاي متعددي خبر برگزاري اين كنفرانس را منتشر کردند. گونتر والراف نويسنده مشهور آلماني و رالف جردانو بازمانده قتل عام هيتلري ، وشخصيت سرشناس آلماني از جمله چهره هايي بودند كه كنفرانس را معرفي كردند. منهم بسهم خودم نقش ایفاء کردم. مصاحبه ای که با خبرگزاري رسمي آلمان داشتم خبر کنفرانس آلترناتیو و اعتراضی ما را وسيعا پخش كرد.
در واقع قبل از كنفرانس مباحثات در حول و حوش آن شروع شد. یکی از آنها شاید برای خوانندگان شما جالب باشد. روزنامه چپ سنتي، تاتس در يك مقاله مفصل با چاپ عكس بزرگي از من نوشت: مينا احدي كسي است كه اولين حركت اجتماعي و بزرگ خود در آلمان را با كنفرانس برلين شروع كرد . او عضو رهبري حزب كمونيست كارگري و استالينست است!! تاتس مرا براي دستگير شدن اكبر گنجي و ديگران خطاكار اعلام كرد و گفت او در جمع ايرانيان چندان مورد قبول نيست. مصاحبه اي با بهمن نيرومند از سازمان دهندگان كنفرانس برلين بايد اثبات ميكرد كه اين ايرانيان يعني نيرومند و شركا از من دلخور هستند. انگار دوم خردادی های زخم خورده از حزب کمونیست کارگری و شکست شان در کنفرانس برلین، برای تاتس دیکته کرده بودند. ما کمونیست های کارگری شده بودیم "استالینیست" و قاتل هایی مثل اکبر گنجی و جلایی پور شده بودند عین تمدن و آزادیخواهی.
بخش ديگري از انعكاس مطبوعاتي قبل از كنفرانس ، اعلام خواستهاي ما مبني بر ملغي شدن كنفرانس اسلام ، ممنوعيت حجاب در مدارس و يا ممنوعيت تدريس مذهب در مدارس بود كه وسيعا در رسانه ها منعكس شد. این خواستها مورد استقبال وسیع قرار گرفت. مثلا، يك روزنامه آلماني نوشت: اينها ماركسيستهاي نوين و قديمي هستند كه آمده اند ، تغييراتي ايجاد كنند. اين كنفرانسي است كه بدون لكنت زبان عليه اسلام و اسلام سياسي حرف ميزند...

يك موضوع مورد بحث در رسانه ها ، اعلام عدم اجازه ورود يك نويسنده آلماني به اسم روولف اشتولتز به كنفرانس اعتراضی ما بود كه مسول اسم نويسي كنفرانس در يك نامه به او نوشته بودند، بدليل اينكه ايشان در هفته نامه دست راستي و ناسيوناليستي" يونگه فرايهات" مقاله نوشته، اجازه ورود به سالن را ندارد. اين موضوع باز هم فرصتي بود براي حمله به برگزار كنندگان كنفرانس. البته اين بار از موضع دست راستي ها و جالب است که حرف اینها هم مثل آن دیگری ها بود كه برگزار كنندگان استالينست هستند!!!
قبل از كنفرانس در عين حال حمله همه جانبه اي از سوي اسلاميها و دوستان آلماني آنها براي كنسل كردن كنفرانس ما شروع شده بود و دانشگاه كلن زير اين فشارها براي ما نامه اي نوشت و گفت شايد سالن را به ما ندهند.
بهر حال با مشكلات متعددي اين كنفرانس بالاخره شروع شد. اما اعتماد به نفس خوبی داشتیم چرا که میدانستیم مردم آزادیخواه و برابری طلب و سکولار با ما هستند. بعنوان مثال يك روز قبل از كنفرانس يك برنامه برگزاري كتابخواني در انتشاراتي معروف تاليا در مركز شهر كلن آلمان بود. جمعه ۳۰ ماه مه ساعت هشت و نيم شب، در محل اين كتابفروشي ، تعداد زيادي براي اين برنامه آمدند. زينا فوگت و ميكاييل اشميت سالمون و من اين برنامه را اجرا كردیم و استقبال بسيار زياد از اين برنامه يك شروع خوب براي ما و براي كنفرانس انتقادي ما بود.

ج.ک: خب حالا به خود کنفرانس بپردازیم. ما علاقمنديم در مورد برنامه هاي روز اول و دوم کنفرانس را اگر ممکن است قدری به تفصيل برای خوانندگان ما توضيح دهيد.

مینا احدی: حتما. اجازه بدهید از روز اول شروع کنم، یعنی شنبه ۳۱ ماه مه ، دانشگاه كلن.
محل كنفرانس از ساعت هشت صبح ، در قرق فعاليني است كه از يكسال و نيم قبل براي این روز کار کرده بودند. همانطور که گفتم يك هفته قبل از برگزار كنفرانس دانشگاه كلن، با ارسال نامه اي به ما اعلام كرد كه قصد دارد سالن را كنسل كند. اين نشان دهنده فشار زيادي بود كه سازمانهاي اسلامي و دوستداران و حامیان آنها به دانشگاه كلن وارد آورده بودند. از شهر وين ، يك نويسنده و ژورناليست از روزنامه مثلا چپ "استاندارد" با ارسال يك نامه رسمي از دانشگاه كلن پرسيده بود چرا دانشگاه را به مركز ابراز نفرت عليه اسلام تبديل كرده ايد. ايشان ابراز اميدواري كرده بود كنفرانس لغو شود.
ما با مسولين دانشگاه حرف زده و گفتيم اگر كنفرانس را ملغي كنند، از آنها رسما به دادگاه شكايت خواهيم كرد. اين جنگ و نبرد تن به تن با جنبش اسلامي در روزهاي كنفرانس نيز ادامه داشت. همه پلاكاردها و اعلاميه هايي كه در مسير دانشگاه زده بوديم، و حتي پلاكاردهايي كه مسير را نشان ميداد، از طرف باندهاي اسلامي كنده ميشد. در دانشگاه روي پلاكاردهاي ما كه عكس يك دختر را در حال پرتاب كردن حجابش نشان ميدهد، اطلاعيه اسلاميها چسبانده ميشد، با اين مضمون: اينجا كنفرانس طرفداران اسراييل است و اينها ضد اسلام هستند و ....
در چنين شرايطي در قلب اروپا يك كنفرانس انتقادي به اسلام برگزار ميشد. و ما با قدرت و اعتماد به نفس و با جنگ در چندين جبهه اين كنفرانس را برگزار كرديم.
ميكاييل اشميت سالمون به جمعيت خوشامد گفت و در عين حال اعلام كرد كه دانشگاه در صدد بود محل كنفرانس را ملغي كند و ما با درگيري زياد اين كنفرانس را برگزار ميكنيم. سپس من پشت ميكروفون رفتم و ضمن خوشامد گويي به جمعيت سخنراني افتتاحيه اي كردم با اين مضمون :
امروز در دانشگاه كلن آلمان يك كنفرانس آلترناتيو برگزار ميشود. ما خواهان ملغي شدن رسمي كنفرانس اسلام هستيم. در آلمان دو كنفرانس در مورد انتگراسيون برگذار ميشود. در كنفرانس شويبله وزير داخله با اسلاميها در مورد "مسلمانان" صحبت ميشود، در كنفراسن ما در مورد انسانها مستقل از تعلقات مذهبي و يا ملي اين افراد . در كنفرانس شويبله در مورد تحميل حجاب و ساختن مسجد صحبت ميشود در كنفرانس ما در مورد حقوق برابر زن و مرد و آزادي بيان و عقيده و پوشش ، در كنفرانس شويبله با سازمانهاي اسلامي و تروريستهاي وابسته به دولتهاي ايران و عراق و سوريه و تركيه ، در مورد ادغام اسلام در جامعه آلمان صحبت ميشود در كنفرانس ما در مورد نحوه مبارزه با اسلام سياسي و راههاي دفاع از سكولاريسم و حقوق انساني ... در پايان با آرزوي موفقيت براي كنفرانس مهم ما رالف جردانو به محل دعوت شد.
اولين سخنران اصلي كنفرانس رالف جردانو بود . او در يك سخنراني يكساعته كه بزودي به فارسي ترجمه و در اختيار عموم قرار ميگيرد . گفت همكاري دولت آلمان با سازمانهاي اسلامي بايد ملغي شود و نبايد در آلمان اجازه داد قوانين ضد انساني شريعه بر عليه زنان و مردم پناهنده و مهاجر پياده شود.
سخنران بعدي هارتموت كراووس نويسنده و جامعه شناس و سر دبير نشريه هينتر گروند بود كه در مورد اسلام و اسلامگرايي صحبت كرد. سپس پرسش و پاسخ بود و بعد از اين بخش ، سخنراني فعالين سازمان اكس مسلم و معرفي اين جنبش در اروپا در دستور بود. اولين سخنران اين بخش مريم نمازي فعال محبوب و سرشناس مدافع حقوق انساني و مسول سازمان اكس مسلم در انگليس بود.
مريم نمازي در مورد اين حرف زد كه امروز اسلام در رسانه ها و در جامعه آلمان و يا اروپا مطرح است، بدليل وجود يك جنبش ارتجاعي و ضد انساني كه در خاورميانه و در كشورهاي مختلف وجود دارد و سالهاي سال است جنايت ميكند و زندگي ميليونها نفر را با سياهي كامل روبرو كرده است. سخنراني مريم نمازي بارها با ابراز احساسات و كف زدنها جمعيت روبرو ميشد. سپس افسانه وحدت مسول سازمان اكس مسلم در استكهلم پشت ميكروفون رفت و سخنراني كرد. متن سخنراني افسانه وحدت به زبان آلماني چاپ و در اختيار بيش از دويست نفر حاضرين در كنفرانس قرار گرفته بود.
افسانه وحدت از جنبش ارتجاعي اسلامي در ايران و خاورميانه حرف زد و از وجود يك جنبش اعتراضي در اين كشورها و بويژه در ايران عليه اسلام سياسي حرف زد. افسانه گفت در مقابل اين جنبش ارتجاعي بايد ايستاد و ما جبهه وسيعي در مقابل اينها ايجاد كرده ايم. صحبتهاي افسانه را در يك سايت آلماني به تفصيل نقل كرده اند.
سپس من حرف زدم . البته اينجا بايد شهناز مرتب سخنراني ميكرد كه بدليل بيماري متاسفانه در جلسه نبود. من گفتم كه ما يك حركت اعتراضي در آلمان و در اروپا بر عليه اسلام سياسي ، عليه قوانين شريعه و عليه دست درازي سازمانهاي اسلامي در زندگي مردم هستيم. من خطاب به سازمانهاي اسلامي گفتم، با تهديد و ترور ديگر نميتوانيد كاري از پيش ببريد. ما از شما نمي ترسيم. امروز يك جبهه وسيع انساني جبهه دفاع از آزادي بيان و عقيده و دفاع از حرمت انساني در مقابل شما صف كشيده است و اين كنفرانس نمونه اي از اين جبهه انسانيت است.
سپس مريم نمازي در مورد دستاوردها و فعاليتهاي سازمان اكس مسلم در انگليس حرف زد. او گفت چون فعاليتهاي ما به زبان انگليسي است، مورد استقبال زيادي در كشورهاي انگليسي زبان و يا حتي در خاورميانه قرار گرفته است مريم از تشكيل سازمان اكس مسلم در افغانستان خبر داد و گفت فعاليتهاي ما مورد استقبال عمومي است چرا كه بشريت به يك نقد و يك راه حل انساني و راهگشا در مقابل جنبش كثيف اسلامي و همچنين مماشات و همكاري دولتهاي غربي با اين جنبش احتياج دارد. ما اين پاسخ را داده ايم و بهمين دليل با سمپاتي و استقبال وسيعي روبرو شده ايم.
احسان جامي كه شايعاتي مبني بر كناره گيري او از فعاليت در هلند پخش شده بود، آخرين سخنران اين برنامه بود كه در يك سخنراني كوتاه ، از اميد و آرزو حرف زد و با نقد سازمانهاي چپ، از راه حل باز پس فرستاده شدن پناهندگان و مهاجرين "مسلمان افراطي" دفاع كرد. در بخش پاياني اين پانل، مريم نمازي شديدا راه حل مطرح شده از سوي احسان جامي را رد كرد و گفت اگر افراطيها بايد باز پس فرستاده شوند، پس در وهله اول بايد وزير داخله آلمان را كه از اسلام دفاع شديد ميكند، به ايران ديپورت كنند. او گفت اين يك معضل اجتماعي است و ما بايد در مورد راه حلهاي اجتماعي مقابله با دخالت و قدرت گيري سازمانهاي اسلامي حرف بزنيم و نه باز پس فرستادن افراد.
بخش دوم برنامه با نمايش فيلمي از فتحيه نقيب زاده شروع شد كه در آن با نشان دادن مبارزات زنان عليه حجاب و مصاحبه با چند نفر فعالين چپ مدافع حقوق زن ، نگاهي به كنفرانس برلين و فعاليتهاي پروانه حميدي كرده و در عين حال مروري بر انقلاب در ايران و جنايات وحشيانه جمهوري اسلامي بر عليه فعالين سياسي و بر عليه زنان انجام داده بود. اين فيلم با استقبال عمومي زيادي روبرو شد.
پس از نمايش فيلم چون كنفرانس برلين هم در آن نشان داده شد، ميكاييل اشميت سالمون با نشان دادن روزنامه تاتس و حمله به مينا احدي در اين روزنامه در مورد كنفرانس برلين توضيحاتي داد.
فتحيه نقيب زاده در پايان اين بخش به سوالات حاضرين پاسخ داد.
سپس بحث موقعيت زنان در اسلام بود كه با حضور توماس ماوول، فاطمه بلسه ر ، مينا احدي برگزار شد، گرداننده بحث زينا فوگت نويسنده و ژورناليست معروف آلماني بود. در اين بخش بويژه صحبتهاي فاطمه بلسه ر جالب بود. او كه از كردستان تركيه به آلمان آمده و در دوران كودكي خود مجبور به حجاب داشتن شده و سپس به ازدواج اجباري تن داده و در نهايت از اين شرايط فرار كرده و اكنون بر عليه اين معضلات مبارزه ميكند، كتابي نوشته به اسم "هنا موند" و به كار آگاهگرانه در مدارس مشغول است. او از فشار به كودكان و زنان در خانواده هاي اسلامي وبه شدت گرفتن اين فشارها اشاره كرد و از سرگذشت دختراني حرف زد كه به دليل رشد و دخالت سازمانهاي اسلامي ، موقعيت اشان بد و بدتر ميشود.
اين مباحثات با صحبتهاي توماووس ماول نويسنده و منتقد شديد حجاب اسلامي در مورد جايگاه حجاب در جنبش اسلامي و ضرورت مبارزه بر عليه آن با استقبال بسيار زيادي روبرو شد.
بخش پاياني برنامه روز شنبه در مورد انتگراسيون و مشكلات پناهندگي بود كه به تفصيل از سوي سه سخنران و همچنين گرداننده بحث ميكاييل اشميت سالمون در مورد معضلات پناهندگي و نقد سياستهاي ضد پناهندگي دولت آلمان و همچنين هلند صحبت شد.

ج.ک: تا آنجا که ما میدانیم این کنفرانس وسیعا در مطبوعات منعکس شد.

مینا احدی: بله همان روز شنبه خبرنگاران زيادي در محل بودند و مصاحبه هاي متعددي با حاضرين و سخنرانان انجام دادند. از جمله شبكه هايي كه در آنجا بودند:
1- Zeitschrift 'Menschenrechte' IGFM, Max Klingberg2- ORF-Team 3- Christian Plaass Freier Journalist4- Tagesschau 5- Cosmo TV 6- Rheinische Journalistenbüro 7- Studierendenzeitung Campus 8- MIZ / hpd, Reiner Ponitka9-radio Farda 10- Deutsche Welle 11- EPD, Kathrin Kaiser12- DPD Nchrit. Agent. 13- Kölnischer Rundschau14- IFI / Kölner Woche15- Deutsche Radiokultur16- WDR - Fernsehen, Kultur
همچنين از رسانه های فارسی زبان راديو فردا و تلويزيون كانال جديد نيز مصاحبه هايي انجام دادند.


ج.ک: روز دوم کنفرانس چطور پیش رفت؟

مینا احدی: در روز دوم یعنی روز يكشنبه ۱ ماه جون علاوه بر مباحثات داغ در پانل اول در مورد اسلام فوبي، تاريخچه آن و نقش خميني و جمهوري اسلامي ايران در دامن زدن به اين بحث و زدن مهر اسلام فوبي به هر نقدي به اسلام، از سوي سخنران كلاووس بله س بعنوان يك تقلاي آگاهانه از سوي جنبش اسلامي براي ساكت كردن مردم نامگذاري شد. در بحث مربوط به آنتي سميتيزم سخنران تاريخچه مفصلي از آنتي سميتيزم اسلامي و شعار نابودي اسراييل از نقشه ارائه داد و سپس در مورد اينكه اين برخورد فقط محدود به حكومتهاي اسلامي و يا گروههاي افراطي اسلامي نيست، بلكه معتدلترين گرايشات و يا حتي برخي از چپها نيز از اين شعار نابودي دفاع ميكنند، بر ضرورت مقابله با اين شعار تاكيد كرد. در بخش پرسش و پاسخ اين بحث و عدم اشاره به جنايات دولت اسراييل و محكوم نكردن اين جنايات از سوي تعدادي از حاضرين مورد نقد بود و خود به مباحثات مفصلي دامن زد.
بالاخره قطعنامه پاياني كنفرانس به جمع ارايه داده شد و مورد بررسي و تغييراتي قرار گرفت و در نهايت تصويب شد. اين قطعنامه بزودي ترجمه و در اختيار عموم قرار ميگيرد. از جمله خواستهاي اين قطعنامه ممنوعيت حجاب در مدارس و يا ممنوعيت تدريس مذهب و همچنين دفاع از سكولاريسم و آزادي بيان است.

ج.ک : در کل ارزيابي شما از اين كنفرانس چيست؟

مینا احدی: اتفاقا بخش پاياني كنفرانس ارزيابي از کار كنفرانس بود. شاید گزارش این بخش برای پاسخ به سوال شما مفید باشد. هارتموت كراووس يك ارزيابي تحليلي از كنفرانس كرد و سپس اودا دورا ديدل از همكاران احزاب دولتي در آلمان و منتقد سياست همكاري با سازمانهاي اسلامي از پشت پرده هاي زيادي حرف زد و اينكه قرار است كنفرانس اسلام اين بار مخفي برگزار شود. من سخنراني اختتاميه كردم و گفتم : در آلمان كنگره و كنفرانس زياد برگزار ميشود. احزاب در قدرت و اپوزيسيون در آلمان كنگره ميگيرند و همه برنامه مستقيم از تلويزيون پخش ميشود. بايد اين كنفرانس ما مستقيم پخش ميشد تا مردم ببينند ما در مورد يك معضل مهم حرف ميزنيم و نه فقط حرف ميزنيم، بلكه پاسخ معضلات را ميدهيم.
همچنین گفتم که در اين كنفرانس با دو روز كار فشرده در مورد مهمترين معضلات اين دنيا و نظم نوين جهاني حرف زديم. اين يك جنبش مترقي و مدرن و انساني است كه ميخواهد نه فقط تفسير كند، بلكه تغيير ايجاد كند ما براي تغيير در زندگي امروز مردم وارد صحنه شده ايم و ميحواهيم قانون عوض كنيم به نفع بهبود موقعيت كودكان و زنان و به نفع دفاع از آزادي و حرمت انساني. قطعنامه پاياني ما با اين مباحثات امروز توسط همه شما فتح شد و حالا همه ما صاحب اين قطعنامه هستيم. ما از هر نهاد و فردي كه اين قطعنامه را قبول دارد دعوت ميكنيم به ما بپيونديد .
بهر حال ارزيابي خود من اينست، ما در آلمان با اين كنفرانس يك گام بلند به جلو برداشتيم. ما چتري ايجاد كرده ايم كه سازمانهاي مترقي انساندوست و سكولاريست و آتيست دور آن جمع شده اند. واقعيت اينست كه در مورد مبارزه عليه اسلام و اسلام سياسي ، چپهای سنتی در آلمان هيچ كاري نميكنند. برعکس در بسياري از ميتينگهاي حزب الله و يا حماس شركت ميكنند و فعاليتهاي ما را در جامعه آلمان ناديده ميگيرند. حزب چپ در آلمان كه در مورد بيكاري و معضلات مردم و فقر در آلمان، فعاليتهاي بعضا خوب و موثري انجام ميدهد، آنجا كه در مورد سازمانهاي اسلامي و معضلاتي نظير حجاب و قتل ناموسي و غيره است، لام تا كام حرف نميزند. برعکس از آنها دفاع هم میکند. يكي از رهبران حزب چپ در مصاحبه اي در مورد كنفرانس اسلام حرف زده از اين حركت دولت دفاع كرده و گفته كه دولت آلمان نبايد فقط به سازمانهاي اسلامي قول و قرار بدهد بايد واقعا به آنها كمك كند و حزب چپ ميخواهد دولت را براي دادن امكانات مالي و سياسي بيشتر به اسلاميها بعنوان نماينده مردم مسلمان تحت فشار بگذارد. اين وضعيت واقعي ما در آلمان است.
مردم ولي به سياستهاي دولت آلمان معترض هستند و حركت ما موقعيتي ايجاد ميكند كه مردم به ما عطف توجه كرده و يك جنبش مترقي و انساني را مورد حمايت قرار دهند.

ج.ک: راستها در آلمان در این میان چه میکنند و برخورد آنها به اين كنفرانس چه بود؟

مینا احدی: راست يك جبهه وسيع است. از اين حقيقت بايد بگذريم كه اكنون چپهاي ضد امپرياليست و سنتی، در صف راست قرار گرفته و شديدا از اسلام دفاع ميكنند. ولي جبهه دست راستي ها در آلمان متنوع است. از افراطي ترين نازيها، تا چپهاي پرو اسراييلي كه در جبهه راست قرار ميگيرند، در مورد اسلام و اسلام سياسي فعال هستند و سعي ميكنند از اين زخم و درد براي خود خوان يغمايي بسازند. ايجاد سازمان اكس مسلم در آلمان و نقد ما از اسلام سياسي و اسلام و همه مذاهب، يك كيش و مات كامل به راستها در آلمان داده است. الان بسياري از اينها هر بار حرف ميزنند ، در آغاز ميگويند ما ضد خارجي نيستيم، ما نميگوييم كه مسلمانان بد هستند، ما به اسلام انتقاد داريم. ما در اين كنفرانس و بعد از آن و در ارزيابي از اين كنفرانس گفتيم كه بزودي يك كنفرانس در مورد فعاليتهاي دست راستي در آلمان و مقابله با آن تشكيل داده و مفصل تر در مورد پلاتفرم راست در آلمان و مبارزه با آن حرف زده و مردم را باز هم بسوي خودمان خواهيم كشيد.
جهت اطلاع شما در روزهاي ۱۹ و ۲۰ سپتامبر از سوي سازمانهاي دست راستي در شهر كلن آلمان ، يك كنگره عليه اسلام برگزار خواهد شد، اين يك واقعه مهم است كه بايد ما در مورد آن حرف زده و به نقد و افشا اين جريانات پرداخته و جنبشي عليه آن دامن بزنيم.
چرا كه پلاتفرم اينها، ناسيوناليستي و دامن زدن به نفرت ملي و ايجاد نفرت از "مسلمانان" و "خارجيها" است.

ج.ک: برگردیم به قطعنامه پایانی کنفرانس، مهمترين خواستهاي شما و يا مهمترين بندهاي قطعنامه پاياني چيست؟

مینا احدی: در قطعنامه پاياني گفتيم كه انتگره شدن با اسلام متحقق نميشود. اين انتگره كردن اسلام و اسلام سياسي در آلمان است. ما جنبشي هستيم براي سكولاريسم، و اعلام خصوصي بودن همه مذاهب. ما ميخواهيم مذهب واقعا از آموزش و پرورش جدا شود، تدريس مذهب در مدارس ممنوع شود، ما ميخواهيم حجاب در مدارس ممنوع شود. ما در قطعنامه پاياني گفتيم كه آزادي نقد و بيان و آزادي هنر و انديشه يك پرنسيپ مهم است و بايد از آن دفاع كرد. ما گفتيم كه اسلام و اسلام سياسي با سنگسار و اعدام و دست بريدن و چشم در آوردن تداعي ميشود و ما خواهان مبارزه قاطعانه با اين جنبش كثيف اسلامی هستيم. ما گفتيم كه از حق اقامت و پناهندگي سياسي همه فراريان ، همه پناهندگان دفاع ميكنيم.

ج.ک: در مورد انعكاس اين كنفرانس و فعاليتهاي شما در رسانه هاي فارسي زبان به نظر نمی رسد که هنوز خیلی از میزان انعکاس آن در مطبوعات و رسانه های بین المللی عقب است، چرا اینطور است؟

مینا احدی: در مورد كنفرانس همانطور که گفتم تلويزيون كانال جديد و راديو فردا با من مصاحبه كرد كه منعكس شد. چند رسانه محلی فارسی زبان در سوئد نیز منعکس کردند. اما بقيه رسانه هاي فارسي زبان، بدليل ضد مذهبي و ضد اسلامي بودن فعاليتهاي ما ، كمي به اين فعاليتها، بي لطف هستند. خب شاید منفعت دیگری را دنبال میکنند و بعضا بدليل اينكه من و تعدادي از فعالين سرشناس اين جنبش اعضا حزب كمونيست كارگري ايران هستيم، با سانسور هاي متعددي نيز روبرو ميشويم. اما بالاخره مجبور میشوند در این مورد حرف بزنند. موضوع خیلی مهم و جدی است و حرف ما مورد استقبال مردم قرار میگیرد.

ج.ک: بعنوان سوال آخر پروژه هاي بعدي شما چيست؟ حالا بعد از این کنفرانس چه برنامه هایی دارید؟

مینا احدی: ما همانطور كه اشاره کردم، وارد گودي استخر شده ايم. ما وارد يك نبرد سياسي عظيم با جنبش اسلامي و همچنين دولتهاي غربي شده ايم و در اين ميان چپ و راست ، كاملا بهم ريخته و در اين آشفته بازار بايد ، درست و صحيح پيش رفته و با اتكا به مردم مترقي، به سازمانهاي آتيست و سكولاريست و به همه انسانهاي معترض ، در زندگي مردم تغيير ايجاد كنيم. برای مثال ما ميخواهيم در آلمان قوانین را به نفع مردم عوض كنيم و اين كاري است بزرگ .
پروژ ه هاي مهم ما در آلمان، تثبيت ممنوعيت حجاب در مدارس و به کرسی نشاندن ممنوعيت تدريس مذهب در مدارس است. براي اجراي عملي اين مهم، مجموعه فعاليتهايي را در دستور گذاشته ايم. ما در عين حال خواهان به رسميت شناخته شدن فوري پناهندگي فراريان از دست اسلام سياسي هستيم. ما در صدد سازمان دادن كنگره بين المللي عليه حجاب هستيم و.... برنامه ها زياد است. اميدوارم همه اين پروژه ها را پيش ببريم.

ج.ک: با تشکر از شما و با آرزوی موفقیت برای شما و همه همرزمانتان.

آتيست با جليقه ضد گلوله

مينا احدي ، ۵۲ ساله، ايراني رويگردانده از اسلام، در شهر كلن بر عليه حجاب و محدوديتهاي ناشي از مذهب مبارزه ميكند.
از آنيكا جوورس روزنامه فرانكفورتر روند شاوو

اعتقادات مينا احدي بايد با جليقه هاي ضد گلوله محافظت شود: هر جا اين زن ۵۲ ساله ايراني حضور مي يابد، او را تعدادي محافظ در محافظت خود دارند. احدي كسي است كه اسلام را طرد كرده است و اينرا علني اعلام كرده و سياسي كرده است. يكسال قبل اين زن موكوتاه با عينك كوچك ، شوراي مركزي اكس ملسم را در آلمان ايجاد كرده است. براي آخر هفته ، ۴۰۰ نفر اعضاي اين سازمان و سخنگويان آن از سراسر آلمان براي يك جلسه مهم با حضور شخصيتهاي مهم دعوت كرده است.
بديهي است كه اين كنفرانس" انتقاد به اسلام" است. چرا كه زندگي احدي امروز نيز تحت تاثير اين مذهب جهاني است.
با انتقادات صريح او " اسلام حقوق انسانها را زير پا له ميكند" او توجه هاي زيادي را بخود جلب كرده است.
چپ هاي قديمي " فمينيست ها و اومانيست ها ، در آنجا تجمع خواهند كرد. گونتر والراف با او در اين كنفرانس ، حضور خواهد يافت. اما برخي مواقع او دوستان نا خواسته هم دارد، سازمانهاي راست، نقل قولهايي از او منتشر ميكنند. و نه چندان ناآگاهانه و ناخواسته، روزنامه هاي محافظه كار و كنسرواتيو از او نقل قول مي آورند، وقتي در مورد عدم انتگره شدن مهاجرين در آلمان صحبت ميكنند.
احدي ميگويد، " منتقدين به اسلام راست نيستند"

مادر او اگر تا دم خانه هم ميرفت ، بايد چادر سرش ميكرد. در خانه ايي كه مينا بزرگ شده، مادر او كه همسرش را از دست داده، روزنامه ميخواند و دختر با استعدادش را براي تحصيل در رشته پزشكي به تبريز ميفرستد. وقتي خميني دستور حجاب اجباري را ميدهد، او در تبريز در جمع ۲۰۰۰ نفر عليه حجاب سخنراني ميكند. " يك روز بعد از اين ميتينگ من اجازه ورود به دانشگاه نداشتم، همسر من بعد از مدتي دستگير شد و سه ماه بعد او را اعدام كردند،" احدي فرار ميكند و سالهاي سال در چادر زندگي ميكند، در مرز شمالي ايران و در يك مركز پناهندگي.
۱۲ سال قبل وقتي او به كلن آمد، فورا به سوي روشنايي فعاليت علني رفته و كميته بين المللي عليه سنگسار را بنيانگزاري كرد او عليه قتلهاي ناموسي مبارزه ميكند. و خواهان ممنوعيت حجاب در مدارس آلمان است. در سخنان آتشين او برخي مواقع احساس ميشود ، رشته حقيقت از دستش در ميرود. " حجاب كودكان يك نمونه عيان زير پا گذاشتن حقوق كودكان است" احدي اينرا ميگويد!
همچنين او مدعي است كه در آلمان ، ممكن است قوانين شريعه پياده شود. او به كسانيكه اين خطر را نمي بينند، ميگويد، " شما كور هستيد و اين مشكلات را نمي بينيد"
اينكه احدي مذهب مسيحيت و همه مذاهب را بعنوان وسيله و ابزار سركوب و ستم بر انسان نقد ميكند، همواره در سخنرانيهاي پرهيجان و درخشان او ديده ميشود. او حجاب و چادر را در سطل اشغال انداخته، براي اينكه او اتفاقي در يك كشور مسلمان متولد شده ، اين حرفها در اساس ميتواند به انجيل هم اصابت كند. او آرزوي يك دنياي بدون مذهب و آتيست را دارد. در چنين صورتي ميتوانست مينا احدي محافظين اش را مرخص كرده و بخانه بفرستد.

Thursday, June 12, 2008

قطعنامه مصوب کنفرانس انتقادی اسلام در شهر کلن آلمان

متن زير قطعنامه ايست كه با شركت بيش از 200 نفر در "كنفرانس انتقادي اسلام" در تاريخ اول يوني 2008 در شهر كلن آلمان به تصويب رسيد. شركت كنندگان در مورد بندهاي اين قطعنامه پيشنهادات و اصلاحات خود را مطرح و به راي گذاشتند. در پايان، قطعنامه زير به اتفاق آرا به تصويب شرکت کنندگان در كنفرانس رسيد.
------------------------------------------------------------------
قطعنامه مصوب کنفرانس انتقادی اسلام
مصوبه در تاريخ ۱/۶/۲۰۰۸ در شهر کلن آلمان
کنفرانس انتقادی اسلام، از حقوق انساني در رابطه با شکل دادن به زندگی فردی‏‏ آغاز می‏گردد. جامعه‏ای که خود را »آزاد« و »دمکرات« معرفی می‏کند، بايد در چهارچوب مسئولیتهایش، از عهده‏ی برقراری تساوی حقوق افرادش برآمده، و در حمايت از آن کوشش نماید.
به این سببً ما اقدام وزيرداخله آلمان فدرال، ولفگانگ شُيبله، و ديگر سياستمداران آلمان مبنی بر بهتر شدن هم زیستی مهاجرین از طريق تقويت «هويت مذهبی»، را مورد انتقاد قرار می‏دهيم. زيرا به اين ترتيب افراد بر اساس هويت گروهی شناخته می‏شوند، مسئله‏ای که نه تنها همزيستی و برابري حقوق انساني را تقويت نمی‏کند، بلکه بر ضعف آن نيز می‏افزايد.
در موضع‏گيری‏های علني و رسمی، غالباً اسلام به صورت يک دين صلح جو و شکيبا معرفی می‏شود و هرگاه اعمال خشونت باری به اسم اسلام، چون اعمال تروريستی برای جهاد، تا قتل‏های ناموسی و... صورت پذيرد، فوراً به عنوان سوء استفاده‏ از تفسیرمذهبی تعبير می‏شود. ولی هرگاه موازين عقيدتی اسلام (قرآن، سنت، شريعت) در زير ذره‏بين انتقاد قرار گيرد و بررسی شود، آشکار می‏شود که خشونت به اسم اسلام بواقع از موازين بنيادین این دین است و ابداً منتج از سوء تعبیر و«تحريف» نيست.
اسلام خود را دينی سياسی با دو چهره‏ی متفاوت نمايان می‏سازد. دينی که با احکام مذهبی کهنه و سختگیرانه که حق دخالت در کليه‏ی امور اجتماعی را داراست و به حشونت دست ميزند، و همچنين دينی که در مقابل اعلاميه‏ عمومی حقوق بشر جامعه‏ی ملل ايستادگی می‏کند و مدعي نوع ديگري از اداره جامعه است.
از اين روی نمی‏توان درک کرد، به چه سبب شُيبله ميتواند «کنفرانس اسلامی» را به سوی «هم زیستی بهتر» رهنمون شود.
هنگامی که وزير کشور – جهت حل مسئله‏ی هم زیستی – با نمايندگان اسلامی مذاکره می‏کند و آنها را تقدير می نماید و برايشان امکانات و امتيازات ویژه ای در نظر می‏گيرد، در واقع يک برنامه‏ی تبليغات مذهبی پوشيده‏ای را انجام می‏دهد. به اين ترتيب مهاجران مجبور می‏شوند، از طريق نوع وابستگی «مذهبی» شناسايی شوند، حتی اگر در گذشته دين اجدادی آنان برايشان بی‏تفاوت بوده و يا آن را رد ‏کرده‏اند.
اگر امروز مهاجریني در آلمان، شديدتر از گذشته، خود را «مسلمان» احساس می‏کنند و «ارزش‏های غرب» را رد می‏نمایند، اين را بايد يکی از «موفقيت‏های» «کنفرانس اسلامی» دانست!
به هر حال اين استراتژی شُيبله در اعطای نقش عمده به سازمانهاي اسلامي واپسگرا در امور هم زیستی، بيشتر یک خدعه‏ی کثیف فرهنگی را به ياد می آورد. چرا که همين سازمانها مانع يک هم زیستی واقعی هستند. اينان فشار شديدي مي آورند، تا زنان مسلمان تحت هيچ شرايطي با مردان غير مسلمان ازدواج نكنند. حجاب زن در اين رابطه يک وسيله‏ی مؤثر در اجرای اين امر از جمله در عرصه ازدواج است. برعکس، ازدواج ميان مردان مسلمان و زنان غير مسلمان مؤکداً مجاز است، چرا که زن در منطق مردسالار‏ی اسلام مطيع مرد است، بویژه در امور دين. کودکان، دين پدر را به ارث می‏برند. اما هم زیستی واقعی به گونه‏ی ديگری است!
به هدف دفاع از خواست يك آينده مترقی و برابرلازم می‏دانيم، با قاطعيت تمام از فرهنگ سلطه گرايانه اسلامي در همه ابعاد انتقاد نماييم.
ما از همگان میخواهیم، از پيشنهادات و خواسته‏های زير پشتیبانی کنند:
ماده‏ی ۱- هم زیستی نمی‏تواند از طريق ترغيب اسلام به دست آيد
۱- هم زیستی يک روند شخصی است، به این سبب می بايد در هر فرد، موجودیت پیدا کند. مجهز کردن سازمانهاي اسلامی با امکانات و امتيازات - همانند کليساهای مسيحی - قادر به ترغيب هيچگونه همزيستی بهتر نيست.
۲- نفی اسلاميزه کردن پنهانی زير پوشش ترغيب به هم زیستی: مهاجران نبايد به لحاظ دين حاکم در زادگاهشان طبقه بندی شوند و به اجتماعات مذهبی مربوطه اختصاص و تقسيم بندي يابند.
۳- سياست و رسانه‏های عمومی بايد به گروه کثير مهاجرین غير مذهبی توجه نموده، و نماينده‏ی مناسبی برايشان در نظر گرفته شود.
ماده‏ی ۲- هدف يک اجتماع سکولار است
۱- شرط هم زیستی، اتفاق و يکرنگی است. مدارس دولتی بايد محلی برای چنين اتحاد و اشتراک جمعی باشد و نبايد بر طبق خواسته سازمانهاي مذهبی، سازمان دهی شود.
۲- غيبت در دروس بيولوژی (زيست شناسی)، آموزش جنسی، موسيقی و يا ورزش به دلايل مذهبی، بيان کننده‏ی مخالفت در امر تعليم و تربيت و افکار دمکراتيک است و از اين روی قابل تحمل نيست.
۳- ما خواهان مدارس بی‏حجاب هستيم تا بتوانيم پيشرفت دختران و زنان جوان را در رابطه با آزادی فردی آنان در تصميم گيری و حق انتخاب، خارج از موازين مردسالاری، مساعدت نماييم.
۴- به جای آن که دروس اسلامی سطحی و فرقه ای به مرحله‏ی اجرا درآيد، يک رشته‏ی جديد، يعنی «آگاهی دينی و جهان بينی ها» تدريس شود که جوانان را بی‏طرفانه و واقع‏بينانه با متون اساسی اديان آشنا سازد و همچنين نقد مذهبی و فلسفی، انسانی و اخلاق سکولار را، به آنها بياموزد.
ماده‏ی ۳ ساختار حاکميت اسلامی بايد مورد انتقاد قرار گيرد
۱- سنگسار، قتل‏های ناموسی، ختنه زنان، تعقيب همجنس‏گرايان و يا ازدواج‏های اجباری، مفهومی از فرهنگ «ديگر» نيست، بلکه جناياتی است که بايد افشا و ممنوع شود.
۲- تصورات مردسالارانه و رفتار و سلوکی از اين قبيل بايد بدون توجه به اين که در کدام اجتماع يافت می شود، از ميان برود.
۳- يهودی ستيزی نيز در اجتماعات اسلامی غیر قابل پذيرش است.
۴- آزادی در بيان اندیشه، هنر، و علم، اساس انصراف ناپذير يک اجتماع مدرن وباز است و نبايد به دليل تساهل و ممنوعيت های مذهبی قطع گردد.
۵- انتقاد در يک جامعه‏ی آزاد ضروری است. نقد متکی بر واقعيت، نبايد "نژاد ستيزانه" يا "ضد خارجی" و يا "اسلام فوبي" معرفي گردد. و ناشایست و بی اعتبار شمرده شود. بيگانه ستيزی يک شرارت اساسی است که بايد با آن مبارزه کنيم، ولی اين موضوع نبايد ما را از انتقادات درباره‏ی عقايد و اعمال حقارت آميز و غير انسانی در نظام و سياق اسلامی بازدارد.
۶- ما طالب حراست قانونی از طرف دولت و مساعدت‏های مالی برای منتقدين اسلام مانند آيان هيرسی علی، کورت وسترگارد، مينا احدی و سايرين هستيم.
ماده‏ی چهار: آزادي در جهان بينی بايد معيار تصميمات سياسی باشد
۱- در اكثر "كشورهاي اسلامي" آزادی جهان بينی بدون قيد و شرط تضمين نشده است. بنابر اين کسانی که از عقيده‏ی دينی خود دست برمی‏دارند، دچار تضييقات و خطرات گوناگون می‏شوند. از اين جهت مهاجران اپوزيسيون که در زادگاه خود (مثل ايران)، مبارزان سياسی و آسيب ديدگان اسلامی و مرتدین هستند، نبايد پس فرستاده شوند. زيرا آنها با احکام و مجازات‏های سنگيني، همچون شکنجه و اعدام روبرو خواهند شد. آنها بايد به عنوان پناهنده سياسی پذيرفته شوند.
افتضاحي که تا کنون به اندازه کافی در ميان عامه‏ی مردم مورد توجه قرار نگرفته، اين است که اسلاميستها در آلمان از حق اقامت برخوردارند، در حالی که مرتدين و كساني كه مذهب را ترک كرده اند در خطر اخراج قرار میگیرند.
۲- ما از نمايندگان و مقامات دولت آلمان ميخواهيم که در سطح بين المللی جهت اجرا و پيروی از حقوق بشر، در كشورهايي که تحت حاکميت اسلامی اداره می‏شوند، با اقدامات مؤثری در براندازی قتل‏های ناموسی، ختنه‏ی زنان، سنگسار، اعدام و شکنجه و ساير اعمال غير انسانی تلاش كنند. معاهدات سياسی و اقتصادی صريحاً بايد مشروط به پيروی از موازين حقوق بشر باشد.
۳- رژيم های استبدادی، سازمان‏ها و مؤسساتی که پای‏بند شريعت اسلامی هستند و ترورهای اسلامی را پرورش می‏دهند و يا نابودي مردم اسرائيل را خواهانند، نبايد اجازه داشته باشند، بيش از اين کمک‏های مالي و تقويتي دريافت کنند. اين «ديپلماسی هم آغوشی» با سيستم‏های سياسی-مذهبی و نمايندگان نهادهای دينی بايد خاتمه يابد و به جای آن روابطی با اپوزيسيون سکولار و دمکرات در "كشورهاي اسلامی" برقرار شود و توسعه يابد.

Wednesday, June 4, 2008

معرفي كتاب مينا احدي در شهر كلن آلمان با استقبال روبرو شد





روز جمعه ۳۰ ماه مه در كتابفروشي بزرگ تاليا در مركز شهر كلن آلمان ، كتاب من مذهب را طرد كرده ام ، معرفي شد. در اين جلسه مينا احدي زينا فوگت و ميكاييل اشميت سالمون حضور داشتند. در ابتدا اشميت سالمون با اشاره به مطلبي در روزنامه سراسري " تاتس" كه در مورد مينا احدي بود و در آن به كنفرانس برلين و همچنين حزب كمونيست كارگري ايران اشاره شده بود، از مينا سوال كرد و سپس با بازخواني بخشهايي از كتاب توسط زينا فوگت، ميكاييل اشميت سالمون از مينا احدي در مورد دوران كودكي او ، انقلاب در ايران، حجاب اسلامي و سپس فعاليتهاي مينا بعنوان پارتيزان و فعاليتهاي او در آلمان سوال كرد . در بخش پاياني اين برنامه مردم با سوالات و اظهارنظرهاي خود در مباحثات فعالانه شركت داشتند. مسولين كتابفروشي تاليا از اين جلسه بعنوان يكي از موفقترين جلسات معرفي كتاب كه با استقبال زيادي روبرو شده حرف زده و فضاي حاكم بر جلسه نيز با تاييد و ابراز احساسات زيادي به صحبت هاي مينا احدي ميشد. در شهر كلن آلمان اين جلسه ، در حقيقت استقبال از كنفرانسي بود كه از روز شنبه در اين شهر آغاز ميشود. در مورد اين كنفرانس انتقاد به اسلام، در رسانه هاي متعددي نوشته شده و اين كنفرانس با استقبال بي نظيري مواجه شده است. تا كنون در بيش از ۴۰ رسانه در مورد اين جلسه نوشته شده و خبرنگاران زيادي براي تهيه گزارش نامنويسي كرده اند. شبكه رسمي خبرگزاري آلمان خبر اين جلسه را زده و تا كنون با گونتر والراف، رالف جردانو و مينا احدي در مورد اين كنفرانس مصاحبه هايي انجام كرفته است.

شوراي مركزي اكس مسلم – آلمان ۳۱ ماه مه ۲۰۰۸

در مركز سياست در آلمان، در دفاع از حقوق انساني كنفرانس انتقادي به اسلام به واقعه سياسي مهمي در آلمان تبديل شد















روز شنبه ۳۱ ماه مه، بيش از دويست نفر در سالني در دانشگاه كلن آلمان به سخنان شخصيت ها و فعاليني گوش فردادند، و براي آنها ابراز احساست كردند كه در مورد جهانشمولي حقوق انساني ، در نقد جنبش اسلامي، اسلام سياسي و ضديت اين جنبش با حقوق انساني و ضد زن بودن آن و در نقد سياستهاي دولت آلمان و همكاري حاكمان آلمان با سازمانهاي تروريست اسلامي سخنان آتشيني ايراد ميكردند. اين كنفرانس يك كنفرانس آلترناتيو در مقابل كنفرانس اسلاميها و دولت بود. سخنرانان به عنوان مدافعان حقوق مردم اين كشور و نماينده مردم فراري از دست اسلام سياسي، به عنوان سخنگويان همه آن كساني كه دولت آلمان و جريانات اسلامي آنها را، "خارجي، و مسلمان مينامند" پشت ميكروفون رفتند و با اعتماد به نفس و اميد به پيروزي سخنراني كردند. مورد استقبال گرم حاضرين قرار گرفتند و راه حلهاي انساني و مدرن خود را ارائه دادند. اين كنفرانس با قدرت و اعتماد به نفسي كه از خود نشان داد، به گفته تعداد زيادي از حاضرين كه اكثرن از مدافعين حقوق انساني و شخصيتهاي شناخته شده و موثر جامعه آلمان بودند، توانست همه سكولاريستها و آتيست ها و همه مردم معترض در آلمان را نمايندگي كند. فضاي كنفرانس بسيار دوستانه و متحدانه را اعتماد به نفسي ايجاد كرد و ميتواند مبنايي براي پيشروهاي بزرگتر باشد. اين كنفرانس از ساعت 10 صبح شنبه تا ساعت 22 ادامه دادشت و يكشنبه اول يوني از ساعت 10 تا 13 ادامه خواهد داشت. كنفرانسي كه با شور و شوق آغاز شد با اميدواري به ايجاد تغيير روز اول كار خود را به پايان رساند. اين كنفرانس يكشنبه نيز ادامه دارد. خبر اين كنفرانس و سخنرانيهاي مطرح شده در آن، امروز اول صبح يكشنبه در صدر اخبار آلمان است. دهها خبرنگار روز شنبه اين كنفرانس را پوشش خبري داده و امروز در رسانه هاي متعددي در صفحه اول عكس اين كنفرانس ومضمون انتقادات به دولت و سازمانهاي اسلامي درج شده است. اين كنفرانس يكبار ديگر اثبات كرد كه جامعه به انتقاد و راه حل درست احتياج دارد و رهبران و متفكرين اين نقد و مبارزه عليه جنبش كثيف اسلامي و مدافعين حقوق جهانشمول انساني را پاس ميدارد. گزارش كاملتر اين كنفرانس به زودي منتشر ميشود.

محمد آسنگران
1يوني 2008